Nato-toppmøte

Varsler forsinkelser

Ukas Nato-møte i Oslo stenger blant annet Rådhuset, uteserveringer og trikkestopp.

STENGER: Deler av Rådhusplassen stenges av når Nato avholder et uformelt møte på Rådhuset i Oslo onsdag og torsdag. Foto: Nina Hansen
STENGER: Deler av Rådhusplassen stenges av når Nato avholder et uformelt møte på Rådhuset i Oslo onsdag og torsdag. Foto: Nina Hansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka samles 250 delegater og 300 pressefolk til et uformelt Nato-møte i Oslo. Det fører til omfattende sikkerhetstiltak på og rundt Rådhuset, skriver Oslo kommune på sine nettsider.

Møtet avholdes onsdag 31. mai og torsdag 1. juni.

Endrer kollektivtrafikken

Det som vil berøre flest, er noe omlegging av kollektivtrafikken.

Trikkelinje 12 vil kjære over Nationaltheatret 31. mai og 1. juni. Holdeplassene Kontraskjæret, Rådhusplassen, Ruseløkka og Aker Brygge vil ikke være i bruk.

Det vil også bli noen endringer på Jernbanetorget, disse dagene som vil gi forsinkelser.

Reiser du til Stortorvet med trikken på morgenen, må du også gi deg selv litt ekstra tid torsdag morgen, da stenger Stortorvet holdeplass fra 7.30 til 9. 30.

Flytter vielser

De største endringene omfatter Rådhuset, som vil være stengt for publikum fra og med i dag til og med torsdag 1. juni. Et avgrenset område av Rådhusplassen er stengt, og uteserveringene på Fritjof Nansens plass er stengt fra og med i dag til og med 1. juni.

Alle som jobber i byggene ved siden av Rådhuset kan fortsatt gå på jobb.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer