Barnelamper trekkes tilbake

Vegglamper kan begynne å brenne

Anerkjent dansk interiørfirma trekker tilbake barnslige lamper i tre på grunn av brannfare.

Anerkjente danske Bloomingville AS trekker tilbake to vegglamper, på grunn av fare for brann. Foto: Produsenten
Anerkjente danske Bloomingville AS trekker tilbake to vegglamper, på grunn av fare for brann. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Danske Bloomingville stopper salget og trekker tilbake to barnslige vegglamper i tre, på grunn av brannfare. Det melder Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap i Norge.

Den ene av de to vegglampa er utformet som en kanin (produktnummer 68603061), mens den andre er utformet som en liten bjørn (produktnummer 68603062). Bjørnen har blitt solgt i norske nettbutikker til en pris rundt 1000 kroner.

Det meldes om at lyspæra eller pæreholderen kan smelte og starte å brenne i trerammen på lampa. De som har en av de to lampene bes ta kontakt med butikken hvor produktet ble kjøpt eller på epost til produsenten (info@bloomingville.com).

Dansk design

Det danske interiørmerket Bloomingville selger en mengde varer på det norske markedet, via et bredt utvalg nettbutikker. De omtaler seg selv som «et dansk interiørvaremerke som forener den danske designtradisjonen med dagens nordiske trender».

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer