Cybex ePRIAM

Verdens første e-barnevogn

Hjelper deg å trille babyen opp de tunge bakkene.

VERDENS FØRSTE: Denne barnevogna skal være verdens første med elektrisk motor. Video: Kristi Østvang. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stadig flere kjøretøy blir elektrifiserte. Dette året har de elektriske sparkesyklene inntatt Norge for fullt. Men hvorfor stoppe der? Nå er også barnevognen i ferd med å bli elektrisk.

Cybex ePRIAM omtales som verdens første e-barnevogn, og vi har fått anledning til å prøvetrille den.

«Er det ikke toppen av latskap med en elektrisk barnevogn?», tenker du kanskje. Du er i så fall ikke den eneste, men poenget med e-barnevognen er ikke at du skal slippe å trille selv.

Sensorer i håndtaket

Særlig nybakte mødre med vet at bekkenet ikke nødvendigvis henger like godt med i hvert fall den første tiden etter fødsel. Å vite at trilleturen ikke kommer til å ødelegge deg resten av dagen kan gjøre det mer motiverende å faktisk komme seg ut.

Med elektrisk motor skal du få en hjelpende hånd opp de tunge bakkene. Håndtaket på vogna er utstyrt med sensorer som kjenner hvor hardt du dytter, og så beregnes det hvor mye kraft du trenger for å komme deg opp. Du må fremdeles ta i selv, bare ikke like mye.

Som et sikkerhetstiltak har Cybex satt en makshastighet på 6 kilometer i timen. Går du raskere, skrur motoren seg rett og slett av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer