Test av gåsko:

Vi ble begeistret!

De gamle gåskoene ble pensjonert etter dette.

GODT BRUKTE: Vi testet en modell fra Gaitline, den svarte skoen til venstre. Og en modell fra Hoka, til høyre i bildet. Foto: Kamilla Thoresen
GODT BRUKTE: Vi testet en modell fra Gaitline, den svarte skoen til venstre. Og en modell fra Hoka, til høyre i bildet. Foto: Kamilla Thoresen Vis mer
Publisert

10 000 skritt om dagen skal være en god regel for å få nok mosjon.

Veiene til målet er mange, men noe av det viktigste er å ha skikkelig skotøy for å unngå smerter og skader.

DinSide har testet to par sko, som skal være spesielt godt egnet for å gå i, og er ikke ment til løping. Mange bruker vanlige løpesko til gåturene – eller sneakers.

Vi var to personer som testet to par sko fra forskjellige produsenter. Vi har testet modellen Kawana fra Hoka, som ble lansert nylig. Ifølge produsenten skal dette være en skomodell som er laget spesielt for gåturene. Vi har også testet hvert vårt par fra Gaitline, som skal gi optimal demping på harde underlag samtidig som de skal kunne brukes på skogsturene.

Vi har testet skoene i høst og vinter, i ulikt terreng. Skoene er testet på kontoret, på lengre turer i byen og i terreng. Vi har også sjekket hvordan de klarer seg på glattisen.

Skoene er vurdert opp mot de skoene vi vanligvis ville brukt på gåturene, helt vanlige løpesko med god demping eller sneakers.

HOKA Kawana:

  • Drop: 5mm
  • Vekt: 237 gram str 40 og 342 gram størrelse 44
  • Pris: 1799

Kamilla (45): Løper flere ganger i uken og bruker vanlige løpesko eller sneakers til gåturene. Går en times tid hver dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer