Hva koster det å leie ski?

Vi har sjekket prisene på skileie hos de 15 største skisentrene

Finn ut om det lønner seg å låne, leie eller kjøpe eget utstyr.

SLALÅMKJØRING: Bør du låne, leie eller kjøpe eget skiutstyr til vinterferien? Dinside har sjekket prisene på skiutleie, samt hva ski koster i butikk, så får du avgjøre hva som er mest lønnsomt for deg og din bruk. Bildet er fra Hemsedal. Foto: Halvard Alvik/NTB Scanpix.
SLALÅMKJØRING: Bør du låne, leie eller kjøpe eget skiutstyr til vinterferien? Dinside har sjekket prisene på skiutleie, samt hva ski koster i butikk, så får du avgjøre hva som er mest lønnsomt for deg og din bruk. Bildet er fra Hemsedal. Foto: Halvard Alvik/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

I dag tar halve Norge vinterferie, og i den anledning planlegger mange å ta turen til fjells for å gå skitur eller stå i alpinbakken.

For deg som står mye på ski, er det helt klart mest lønnsomt, og kanskje morsomst, med eget utstyr.

Men bruker du ski kun få dager i året, kan du kanskje spare mer på å låne eller leie skiutstyr. Har du eget utstyr, må du gjerne regne med noen vedlikeholdskostnader også.

Dette koster det å leie utstyr

Dinside har sjekket hva det koster å leie slalåm-, snowboard- og langrennsutstyr hos de 15 største skisentrene i Norge basert på heiskortsomsetningen i sesongen 2017/2018.

Det skiller på det meste 305 kroner for samme utstyrspakke.

Vi har tatt utgangspunkt i leieprisene for en voksen person som trenger komplett skiutstyr (ski/brett, staver, sko og hjelm) for to dager. Det er lavest mulig pris vi har oppgitt i tabellen, så dersom du ønsker spesielt utstyr, må du gjerne betale mer. Prisene er hentet inn 14. februar 2019.

* Prisen er oppgitt med ti prosent rabatt, som gjelder hvis du bestiller utstyret på nettsiden til skisenteret. Gjør du ikke det, vil det koste noe mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer