Test av liggeunderlag 2017

Vi har testet selvoppblåsbare liggeunderlag

Vi har prøvd fem forskjellige liggeunderlag, se hvilke som er best.

TEST AV LIGGEUNDERLAG: Hvor komfortable liggeunderlagene er, varierer. Men for mange vil et av de rimelige underlagene holde lenge. Foto: Hanna Sikkeland
TEST AV LIGGEUNDERLAG: Hvor komfortable liggeunderlagene er, varierer. Men for mange vil et av de rimelige underlagene holde lenge. Foto: Hanna Sikkeland Vis mer
Publisert

Et behagelig liggeunderlag kan sikre bedre nattesøvn på teltturen, men hvor stor forskjell er det egentlig på liggeunderlag i forskjellige prisklasser - og tykkelser?

Vi har testet fem forskjellige selvoppblåsbare liggeunderlag for å finne ut nettopp dette.

Konklusjonen er at du kan få et greit liggeunderlag til en rimelig penge. Men ekstra godt sover du nok når liggeunderlaget er litt tykkere.

Hvilket bør du velge?

Ingen av de fem liggeunderlagene vi har testet denne gangen er direkte dårlige. Hvilket du bør velge kommer derfor i hovedsak an på hvilken bruk du planlegger for liggeunderlaget.

Er det snakk om noen få turer i året, hvor personen som skal bruke liggeunderlaget er relativt lett, holder et av de rimeligste liggeunderlagene fra Obs eller Clas Ohlson i massevis.

Er du derimot en som drar på tur ofte, vil god komfort være av større betydning. Da ville vi heller gått for liggeunderlaget fra Mammut eller Sea to Summit.

Samtlige liggeunderlag er små og lette når de er pakket sammen, så her er det heller ingenting å sette fingeren på hos noen av testproduktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer