Vi tester elektrisk sykkel

Vi har hørt om og lest om det, men aldri prøvd før nå.

Vi tester elektrisk sykkel
Publisert
Sist oppdatert

Sykkelen har forandret seg fra å være et selvskrevet og rimelig framkomstmiddel for ungdom og alminnelige mennesker, til å bli et høyteknologisk treningsapparat. Du får fnugglette avanserte sykler i eksotiske materialer, med finurlige løsninger til skyhøye priser som kan gjøre selv en hifi-entusiast beklemt. Og det tilhørende antrekket skal vi ikke en gang nevne.

Men hva med oss som gjerne vil sykle både til og fra jobb og på tur, uten å være treningsfantast, men bare liker opplevelsen? Som kanskje ikke er like spreke som vi en gang var, men liker å bevege oss? Har ikke teknologien noe å tilby oss?

Visst har den det! Nå finnes det elektriske sykler som gir deg en helt annen sykkelopplevelse.

Dagens elsykler

Vi har lånt en EcoRide AvenueCity en ukes tid, og her snakker vi virkelig om en ny verden sammenlignet med vår gamle amerikanske hybrid som motvillig bringer oss rundt med iherdige pedaltråkk.

Å sykle på en moderne el-sykkel er som å sykle i Nederland eller Danmark, i evig medvind; eller som i barndommen da pappa la hånden bak på setet og hjalp til med en ekstra dytt oppover bakkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer