Nye matvarer:

- Vil gjenta julebrussaft-suksessen

Nå kommer Fun Light med smak av smågodt.

NYE SMAKER: Orkla håper å gjenta suksessen med julebrussaften med disse tre søte smakene. Illustrasjon: Orkla Foods
NYE SMAKER: Orkla håper å gjenta suksessen med julebrussaften med disse tre søte smakene. Illustrasjon: Orkla Foods Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er få nye produkter som har hatt like stor suksess de siste årene som Orklas Fun Light med smak av julebrus. Den sukkerfrie brusen fløy ut av hyllene, ble utsolgt på rekordtid, og gikk for flere hundre kroner på Finn.

Tre nye smaker

Nå håper de å gjenta suksessen med tre smågodtvarianter av Fun Light: Smågodt-fersken, smågodt-kirsebær og sukkerfri spinn.

- Vi skapte en ny juletradisjon med Fun Light Julebrus, og håper og skape en ny sommertrend med Fun Light med godterismak, sier Henriette Olavsrud, produktsjef for Fun Light.

Inspirasjonen er hentet fra noen av de tradisjonelle godterifavorittene, samt sukkerspinn.

- Mange drikker Fun Light for å slukke et søtsug, og vi har derfor stor tro på at de nye smakene vil slå an, forklarer Olavsrud.

NYLANSERING: Henriette Olavsrud i Orkla Foods håper å gjenta julebrussuksessen med tre sukkersøte nye smaker. Foto: Orkla
NYLANSERING: Henriette Olavsrud i Orkla Foods håper å gjenta julebrussuksessen med tre sukkersøte nye smaker. Foto: Orkla Vis mer

Akkurat som julebrussaften er de tre nyhetene er produsert opp i et begrenset volum og er ute på prøve nå i sommer.

Tidligere blitt revet vekk

Influenceren Benedicte Haugaard postet også nyhetene på sin snapchat-profil i forrige uke der hun oppfordret alle til å kjøpe dem, slik at de blir en del av det ordinære sortimentet.

- Med julebrussaften i mente, har dere laget nok?

- Vi har laget ganske mye, sier Kristoffer Barbøl Vikebak, kommunikasjonssjef for Orkla Foods Norge, til DinSide.

Han forteller at de har lært av julebrusstuntet, og økt produksjon av julebrussaften fra år til år, slik at det var nok i år.

Saften er i disse dager på vei ut i butikk, og er allerede mulig å finne i enkelte butikker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer