Det skyldes at menyen har fått en smak utenom det vanlige. Nå serverer nemlig den tyske isbaren is med siriss-smak, som i tillegg er toppet med brune sirisser, melder AP News.
Ifølge Store norske leksikon er sirisser en del av gresshoppefamilien.
Det er eier Thomas Micolinos som er hjernen bak isen med sirisser. Tidligere har han hatt en rekke spesielle iskrem-typer på menyen, som gullbelagt is og leverpølse og Gorgonzola osteis.
- Jeg er en nysgjerrig person, og vil prøve alt, sier Micolino forteller han til nyhetsbyrået.
Delte meninger
Isbar-eieren kan avsløre at mottakelsen på is-nyheten har vært av det delte slaget. Noen skal ha blitt kvalme av bare tanken, mens andre skal ha likt den nye smaken veldig godt.
- De som prøver den er veldig entusiastiske. Jeg har kunder som dukker opp hver dag for å spise iskremen, forklarer han.
AFP har også fått en vurdering fra to av isbarens kunder:
- En av kundene hans ga den en positiv anmeldelse og sa at «den virkelig er veldig velsmakende og spiselig». En annen kunde berømmet også isens kremete konsistens, men la til at man «fortsatt kan kjenne insektet i isen», skriver AFP om tilbakemeldingene.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger