Det skyldes at menyen har fått en smak utenom det vanlige. Nå serverer nemlig den tyske isbaren is med siriss-smak, som i tillegg er toppet med brune sirisser, melder AP News.
Ifølge Store norske leksikon er sirisser en del av gresshoppefamilien.
Det er eier Thomas Micolinos som er hjernen bak isen med sirisser. Tidligere har han hatt en rekke spesielle iskrem-typer på menyen, som gullbelagt is og leverpølse og Gorgonzola osteis.
- Jeg er en nysgjerrig person, og vil prøve alt, sier Micolino forteller han til nyhetsbyrået.
Delte meninger
Isbar-eieren kan avsløre at mottakelsen på is-nyheten har vært av det delte slaget. Noen skal ha blitt kvalme av bare tanken, mens andre skal ha likt den nye smaken veldig godt.
- De som prøver den er veldig entusiastiske. Jeg har kunder som dukker opp hver dag for å spise iskremen, forklarer han.

AFP har også fått en vurdering fra to av isbarens kunder:
- En av kundene hans ga den en positiv anmeldelse og sa at «den virkelig er veldig velsmakende og spiselig». En annen kunde berømmet også isens kremete konsistens, men la til at man «fortsatt kan kjenne insektet i isen», skriver AFP om tilbakemeldingene.

Burger King overrasker
En rekke ingredienser
Micolino avslører at han fikk et ønske om å teste sirisser som is etter at EU tillot bruk av insekter i mat.
EU-kommisjonen tillater sirissmel i begrensede mengder i blant annet pizza, sjokoladevarer, supper, sauser, pastabaserte produkter og prosessert kjøtt.
Micolino is er laget av sirissmel, vaniljeekstrakt, honning og krem. «Overraskende deilig» er ordene isbar-eieren bruker for å beskrive resultatet.