Goodiebox

- Virker veldig useriøst

Flere kunder har den siste tiden reagert på Goodiebox’ lange leveringstid og utilgjengelige kundeservice. Nå legger bedriften seg helt flat.

REAGERER: Silje Gusfre fikk ikke kontakt med kundeservice før det hadde gått tre uker. På det tidspunktet ventet hun på fire Goodieboxer. Foto: Privat
REAGERER: Silje Gusfre fikk ikke kontakt med kundeservice før det hadde gått tre uker. På det tidspunktet ventet hun på fire Goodieboxer. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Silje Gusfre har vært en fornøyd kunde hos Goodiebox i cirka ett år, men den siste tiden har dette endret seg. Ettersom hun har ventet på pakker som aldri har dukket opp.Goodiebox er et kjent konsept i Norge hvor du mottar en boks hver måned med ulike skjønnhetsprodukter. Innholdet i boksen skal være en overraskelse, og ifølge Goodiebox skal den alltid ha en verdi på over 750 kroner.

Ventet på fire pakker

Som kunde hos Goodiebox blir du trukket en sum på rundt 279 kroner i måneden, og så mottar du en pakke i posten med ulike skjønnhetsprodukter.

På et tidspunkt ventet Gusfre fire pakker i posten, for september, oktober og to bokser som hun bestilte utenom med såkalte goodiepoints.Gusfre sendte flere e-poster til kundeservice, men det var først etter tre uker hun fikk svar. Gusfre ble lovet at pakkene enten skulle sendes ut på nytt eller så skulle hun få pengene tilbake, men så ble det stille.

- Da jeg først fikk kontakt var de hyggelige og imøtekommende, men da de skulle hjelpe meg å løse problemene svarte de ikke før etter to uker igjen, forteller Gusfre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer