Minitest: Cybex Talos S Lux

Vogna som er laget for norgesferien

Med store punkteringsfrie hjul frir Cybex til norske småbarnsforeldre som ønsker å trille i tøffere terreng.

SOLIDE HJUL: Med store hjul som har solid demping er det lett å komme seg rundt i utfordrende terreng med Cybex Talos S Lux. Foto: Kirsti Østvang
SOLIDE HJUL: Med store hjul som har solid demping er det lett å komme seg rundt i utfordrende terreng med Cybex Talos S Lux. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært norgesferie på de fleste av oss i sommer, og mange har tilbragt mer tid ute i friluft enn vi kanskje vanligvis gjør.

Har man små barn som sitter i vogn, kan det være lettere sagt enn gjort å komme seg rundt overalt. Ikke alle vogner er spesielt godt egnet for trilling i røffere terreng, som skog og mark - eller på stranda for den saks skyld.

Tidligere i sommer lanserte Cybex en ny barnevogn, Talos S Lux, som ifølge produsenten hevder skal passe ypperlig til bruk i «nordisk natur» eller til norgesferien som også sier.

Først i slutten av august kommer den imidlertid i salg, hvilket er litt for sent for å rekke å kjøpe den til årets sommerferie.

Store hjul og god fjæring

Så hva er det som gjør at Talos S Lux er norgesferie-vennlig? Cybex har andre vogner i sortimentet som ser ut til å fungere bra til trilling utover bare asfalt.

Fra en Cybex-representant får vi forklart at mens selskapets Priam-barnevogner er ment for bruk i mer urbane strøk, er Talos S Lux spesielt laget for terrengbruk.

Den er nemlig utstyrt med store punkteringsfrie hjul med skikkelig fjæring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer