Aktivitetsarmbånd

Withings’ nye aktivitets­armbånd har 20 dagers batteritid

Originalen fra 2013 får endelig en oppfølger.

PULSE HR: Withings lanserer et nytt aktivitetsarmbånd, Pulse HR, etter bruddet med Nokia. Foto: Withings
PULSE HR: Withings lanserer et nytt aktivitetsarmbånd, Pulse HR, etter bruddet med Nokia. Foto: Withings Vis mer
Publisert

For to måneder siden lanserte franske Withings sin første smartklokke, Steel HR, etter skilsmissen med Nokia. Nå følger de opp med lanseringen av et nytt aktivitetsarmbånd.

Pulse HR, en oppfølger til Pulse fra 2013, er navnet på det nye armbåndet som kommer med en lovnad om 20 dagers batteritid. Det må sies å være imponerende om Pulse HR faktisk holder det gående så lenge, og faktisk mye bedre enn hva for eksempel Fitbit Charge 3 og Polar A370 leverer, for å nevne noen av de nærmeste konkurrentene.

Aktivitetsarmbåndet er utformet i stålkasse som er forsterket med polykarbonat utstyrt med en OLED-skjerm. Denne viser informasjon om aktivitet, daglig mål, hjerterytme, varsler fra smarttelefonen – som meldinger, anrop, e-post, kalenderhendelser med mer – og kaloriforbrenning. Reimen er i silikon og er utbyttbar.

Sporer søvn og trening

På treningsfronten kan Pulse HR automatisk spore 10 ulike aktiviteter, men man kan også velge mellom 30 ulike – alt fra løping og skigåing til boksing og yoga – manuelt. Armbåndet har ikke innebygget GPS, men man kan bruke en tilkoblet smarttelefon slik at man kan se ting som distanse, hastighet og høydeforskjell.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer