Tar du telefonen på do?

Sperrene er få for hvor vi plukker opp mobilen, viser ny undersøkelse.

Det er ikke uvanlig for danskene å avbryte sexakten for å ta telefonen. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Det er ikke uvanlig for danskene å avbryte sexakten for å ta telefonen. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå har du ekstra god grunn til å lure på hva som egentlig skjer den andre siden av røret neste gang du ringer en kompis. En fersk undersøkelse av danskenes mobilvaner viser nemlig at sju av ti menn har snakket på mobilen mens de har vært på do, skriver berlingske.dk.

Det er mobilselskapet 3 som har spurte over 3.700 av sine kunder om hva de gjør mens de snakker i telefonen. Her kom det frem at også en av seks kvinner gjerne slår av en prat mens de sitter på do, selv om de er mer selektive når det gjelder hvem de snakker med.

Les også: Slik takler du SMS-dumping

Prater og har sex

Konsentrasjon og fullstendig hengivelse under akten er visstnok ikke så vanlig som man skulle tro i visse deler av Danmark. Spørreundersøkelsen viste nemlig at 15 prosent av menn fra Nord-Jylland og Sjælland har tatt telefonen mens de har hatt sex.

Da kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at danskene stort sett alltid er tilgjengelige. Hele 63 prosent sier de aldri skrur av mobilen, ifølge berlingske.dk.

De som skrur av mobilen, oppgir teater- eller kinobesøk, møte eller legetime som de beste grunnene til å ha den avslått. Sex viste seg altså ikke å være en god nok grunn til å skru av telefonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer