4.170 er med, er du?

DinSides julekalender skal gi fra seg premier for 70.000 kroner. Oppstart 1. desember!

Publisert
Sist oppdatert

Det er snart jul, og vi lanserer allerede nå muligheten til å registrere seg på DinSides julekalender. Hittil har mer enn 4.100 personer registrert seg som deltakere.

Med oss på laget har vi ps.no, som sponser 25 vinnere med premier til utsalgsverdier for cirka 70.000 kroner.

Her finner du konkurransereglene

Du har en premiesjanse hver dag fra 1. til 24. desember, og dessuten en ekstra gjev premiesjanse om du er en av dem som har sendt inn flest riktige svar i løpet av konkurranseperioden. Derfor lønner det seg å være med helt fra start.

Du kan vinne ved å svare riktig på dagens spørsmål inne på DinSide. Registreringen sikrer deg at du får en påminnelse på epost om det nye spørsmålet hver dag i konkurranseperioden.

Premier du kan vinne

Navigasjon, MP3-spillere, mobiltelefoner, radio, DV-kamera. Premielisten er som den reneste julegavehimmelen for gadgetfreaks. Toppremien er en Asus C90S bærbar PC til en verdi av cirka 11.500 kroner. Den vil gå til en av dem som sender oss flest riktige svar i konkurranseperioden.

På selveste julekvelden byr vi også på en skikkelig godbit: En 32-tommers Panasonic Viera LCD-tv til cirka 7.500 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer