80 har alt rett

Nå er det innspurt i årets julekalender. Se hva du fortsatt kan vinne!

Publisert
Sist oppdatert
... det står fortsatt flere godbiter igjen og venter på nye eiere ...


Opp til 7.000 personer svarer daglig på spørsmålene i DinSides julekalender. Vi har allerede delt ut premier for mange tusen kroner, og nå er kalenderen snart i mål.

Fristende? Her kan du svare, se premiene og hvem som har vunnet til nå.

Er du ikke registrert som deltakere kan du svare rett på nett, husk bare å bruke samme epostadresse ved hvert svar slik at antall riktige summeres på samme innsender!

80 har alt rett


Kalenderen er sponset av PS.no, som står for alle premiene. Til nå har vi delt ut mobiltelefoner, kameraer, iPod og Xbox for å nevne noe. Men det står fortsatt flere godbiter igjen og venter på nye eiere.

80 har alt rett


For ikke å glemme hovedpremien, en Asus C90S bærbar PC til en verdi av cirka 11.500 kroner. Laptopen går til en av deltakerne som har svart riktig på flest spørsmål når alle 24 rundene er over.

Nå på lillejulaften har hittil 80 personer svart riktig på alle spørsmålene i konkurransen ...¨

Her er fasiten

Lurer du på hvilket svar som var riktig? Nedenfor ser du fasiten, og en oversikt over hvor stor andel av innsendte svar som har vært riktige i hver runde.

Syns du spørsmålene er vanskelige? Merk at vi publiserer et hint som du kan finne på samme sted som du finner spørsmålet, klokken 19 hver kveld.

Artikkel element er utdatert


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer