Auda!

Fartsfylt sommerbilde går til finalen i konkurransen om en reise for to til Australia.

Ronny i farta! Første vinnerbilde som går til finalen i konkurransen om en reise for to til Australia. Foto: Inger Helen Pedersen Jacobsen
Ronny i farta! Første vinnerbilde som går til finalen i konkurransen om en reise for to til Australia. Foto: Inger Helen Pedersen Jacobsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første vinner i sommerens skumrings-fotokonkurranse er kåret. Inger Helene Pedersen Jacobsen fra Nesbyen stikker av med den første finaleplassen med sitt fartsfylte bilde med tittelen "Ronny i farta". Juryen lar seg sjarmere av det heldige blinkskuddet der en voksen mann tilsynelatende spretter bortover vannet som en badeball.

Utfordrende, men flott

Når lyset svinner er det utfordrende å være fotograf. Legger vi til aktiviteter i det svinnende lyset, øker vanskelighetsgraden ytterligere.

Første vinnerbilde i konkurransen har nok ikke slitt med de aller dårligste lysforholdene, slik det gjerne er i Norge sommerstid. Det er heller ikke av aller høyeste tekniske kvalitet. Men det er ikke lett å fange vannsportsaktiviteter slik Jacobsen her har gjort. Fotografen har verken fått hjelp av strålende sol eller midt-på-dagen lys, og dessuten kan vi trygt si at bildet illustrerer både fart og aktivitet.

Se skumringsbilder her

Vi tar også med oss noen flere av de mer enn 100 bildene vi har fått inn til nå. Se nedenfor, og bli inspirert, du også!

Vil du vinne?

I midten av august får totalt ti deltakere kjempe om premiene: En reise til Australia for to og fine videokameraer av typen Handycam HDR-CX105 fra Sony.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer