Ber stygge kvinner flytte

Ordfører vil samle dem i gruvelandsby.

Ordføreren ønsker å lokalisere mindre pene kvinner for å anmode dem om å flytte til en gruvelandsby. Illustrasjonsfoto: colourbox.com
Ordføreren ønsker å lokalisere mindre pene kvinner for å anmode dem om å flytte til en gruvelandsby. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lite attraktive kvinner anmodes om å flytte til den avsidesliggende gruvelandsbyen Mount Isa i Australia, melder nettstedet thelondonpaper.com

Den litt spesielle oppfordringen kommer fra ordføreren i Queensland, John Molony, som begrunner forslaget med at det er for mange ungkarer i byen.

- Det er om lag fem menn per dame i gruvelandsbyen. Derfor burde vi forsøke å lokalisere hvor det finnes mindre attraktive kvinner og be dem flytte dit, sier han til nettstedet.

Han legger til at mange kvinner som allerede lever i gruvelandsbyen ser ut til å trives der.

Denne borgermesteren forbyr folk å dø i hans landsby

Kvinner raser - Ikke så rent sjelden kan vi se at lite attraktive kvinner vandrer gatelangs med et smil om munnen, sier han til the Australian Broadcasting Corporation.

Ordførerens uttalelser har ikke gått upåaktet hen, og mange kvinner har gått til kraftig motangrep gjennom media. Molony står imidlertid ved sitt forslag.

- Jeg vil presisere at jeg bruker uttrykket "mindre attraktiv", og skjønnhet avhenger av øyet som ser. En fin personlighet, bra holdning og gode manerer er også med på å gjøre en person attraktiv, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer