Brukte vibrator på pasient

Lege skulle kurere knesmerter.

Den kvinnelige pasienten ble fortalt at orgasme var alt som skulle til for å bli kvitt smertene i kneet. Illustrasjonsfoto: colourbox.com
Den kvinnelige pasienten ble fortalt at orgasme var alt som skulle til for å bli kvitt smertene i kneet. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 57 år gamle britiske legen Stuart Hill måtte møte i retten denne uken, etter å ha brukt vibrator på en kvinnelig pasient. Det skriver avisen the Sun.

Les også: Glemmer utstyr inne i pasienter

Ifølge den kvinnelige pasienten, som slet med knesmerter, skal legen ha fortalt at han praktiserte kinesisk hormonterapi, hvilket er ulovlig i England.

Under behandlingen skal legen ha plassert en vibrator på kvinnens klitoris, mens han slikket brystene hennes.

Les også: Hånte pasient med sprayboks i rumpa

Han skal ha fortalt kvinnen at orgasme var eneste vei til et friskt kne, og hun trodde etterhvert at behandlingen var normal.

- Hun begynte å få det bedre, og fortalte sin mann at legen hennes utrettet mirakler. Sannheten er imidlertid at han utnyttet henne, uttalte kvinnens advokat Amanda Rippon i retten.

Les også: Gir legene terningkast

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer