Fruktbare kvinner bråker mest i senga

Høye stønn og frekke replikker er mer enn et tegn på tilfredsstillelse.

Illustrasjonsbilde: Colourbox Foto: Illustrasjonsbilde: Colourbox
Illustrasjonsbilde: Colourbox Foto: Illustrasjonsbilde: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forskere fra State University of New York har kommet frem til at kvinner snakker et mye mer forførende språk til partneren sin når de er i sin mest fruktbare periode, skriver New Scientist.

Tok opp stemmer
Undersøkelsen bestod i å ta opp stemmen til en rekke kvinner som telte fra en til ti flere ganger i løpet av en måned. Båndene ble senere avspilt til mannlige og kvinnelige studenter som skulle vurdere hvilke opptak kvinnene lød mest forførende på. Begge kjønn valgte opptakene fra perioden hvor kvinnen var mest fruktbar.

- Vi har funnet frem til at stemmene er høyere når vi når inn i den mest fruktbare delen av syklusen, sier doktor Martie Haselton, som er en av forskerne bak undersøkelsen.

Fruktbare strippere tjener mest
En lignende undersøkelse ble gjennomført av Geoffrey Miller på University of New Mexico i fjor. Hans forskning viste at kvinnelige strippere tjente mer penger når de var mest fruktbare.

- Stemmeforandringene kan forklare variasjonen i lønnen til stripperne, siden danserne snakker mye med kundene sine, sier Miller.

Han påpeker at derimot at andre faktorer som utseende også har en effekt på det motsatte kjønn, ikke bare stemmen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer