Fuglebæsj skal ta knekken på rynkene

Kunder betaler 1.000 kroner for siste skrik innenfor anti-rynkebehandling.

Det naturlige enzymet guanine, som finnes i nattergaleksrementer, skal ifølge Bernstein gi huden glød. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Det naturlige enzymet guanine, som finnes i nattergaleksrementer, skal ifølge Bernstein gi huden glød. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ville du betalt $200 (1.000 kroner) for å få fugleekskrementer massert inn i ansiktet ditt i en time? Ikke det?

I New York står kundene i kø for å prøve en ny anti-rynkebehandling på Shizuka Spa. Her tilbys nemlig ansiktsbehandlingen The Geisha Facial, som inneholder tørket nattergalekskrementer importert fra Japan, skriver nettstedet til Fox News.

Les også: Plaster mot rynker

Inspirert av geishaer

Eieren av Shizuka Spa, Shizuka Bernstein, fikk ideen om behandlingen fra geishaer.

- Geishaer har alltid vært kjent for sin skjønnhet og porselenshud. Før i tiden brukte de mye sminke som inneholdt bly. Dette var svært skadelig for huden, og nattergalekskrementer var det eneste som både fjernet sminken effektivt og etterlot huden myk og fin, sier hun til Foxnews.com.

Bernstein har selv japanske røtter og sier hun vil dele kulturen sin med andre.

Nattergalekskrementene som blir brukt under behandlingen, har blitt tørket og sterilisert av ultrafiolette lys.

Les også: Grisete rynketrend

- Fantastisk resultat

- Resultatet er fantastisk, sier Erin Zantello-Clary, en marketing koordinator fra Manhattan.

Zantello-Clary sier blandingen, som smøres på ansiktet i løpet av den 50-minutters lange behandlingen, får huden til å kjennes mykere og at porene blir mindre.

- Behandlingen gir ikke samme slipeeffekt som du får på mange andre ansiktsbehandlinger, og det lukter økologisk, fortsetter hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer