Gangen sladrer om orgasme

Pass deg for hvordan du går - det vises på gangen din hva slags orgasme du får ...

Gangen din avslører deg - får du g-punktorgasme eller ikke? Foto: Colourbox
Gangen din avslører deg - får du g-punktorgasme eller ikke? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette ifølge en studie av sexologer fra University of West Scotland, publisert i fagtidsskriftet Journal of Sexual Medicine.

Den internasjonale gruppen med sexologer har studert kvinners ganglag for å finne ut av hvorvidt man kan se, hva slags type orgasme kvinnen har - om hun har historie for å ha g-punkt orgasme eller ikke.

Og de har funnet ut at et trenet øye faktisk kan se, hva slags orgasme kvinnene har. De trenede øynene, som i testen altså er sexologer, traff blink i 81 prosent av tilfellene. Dette skriver den danske avisen Berlingske Tidende.

Lengre skritt

Studien publisert i Journal of Sexual Medicine, kalles "En kvinnes vaginalorgasme-fortid kan utledes av hennes gange" - "A Woman's History of Vaginal Orgasm is Discernible from Her Walk". Undersøkelsen omfatter studier av 16 forsøkspersoner som ble videofilmet mens de gikk, og som samtidig måtte utfylle et detajert skjema om sin foregående seksualhistorie. Sexologer uten kjennskap til kvinnene fikk så gjette hvorvidt de enkelte hadde opplevd vaginalorgasme eller ikke. Og deres gjetninger slo altså til i 81 prosent av tilfellene, som er mer enn ren og skjær flaks ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer