Gangen sladrer om orgasme

Pass deg for hvordan du går - det vises på gangen din hva slags orgasme du får ...

Gangen din avslører deg - får du g-punktorgasme eller ikke? Foto: Colourbox
Gangen din avslører deg - får du g-punktorgasme eller ikke? Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dette ifølge en studie av sexologer fra University of West Scotland, publisert i fagtidsskriftet Journal of Sexual Medicine.

Den internasjonale gruppen med sexologer har studert kvinners ganglag for å finne ut av hvorvidt man kan se, hva slags type orgasme kvinnen har - om hun har historie for å ha g-punkt orgasme eller ikke.

Og de har funnet ut at et trenet øye faktisk kan se, hva slags orgasme kvinnene har. De trenede øynene, som i testen altså er sexologer, traff blink i 81 prosent av tilfellene. Dette skriver den danske avisen Berlingske Tidende.

Lengre skritt

Studien publisert i Journal of Sexual Medicine, kalles "En kvinnes vaginalorgasme-fortid kan utledes av hennes gange" - "A Woman's History of Vaginal Orgasm is Discernible from Her Walk". Undersøkelsen omfatter studier av 16 forsøkspersoner som ble videofilmet mens de gikk, og som samtidig måtte utfylle et detajert skjema om sin foregående seksualhistorie. Sexologer uten kjennskap til kvinnene fikk så gjette hvorvidt de enkelte hadde opplevd vaginalorgasme eller ikke. Og deres gjetninger slo altså til i 81 prosent av tilfellene, som er mer enn ren og skjær flaks ...

Forskerne forklarer dette blant annet med at kvinner som har opplevet vaginalorgasme, eller g-punktorgasme, tar lengre skritt og har støre rotasjon i bekkenet og ryggsøylen.

Slik går en kvinne med vaginalorgasme ...

Ifølge studiens konklusjon, kan den observante iakttager trekke en slutning om at en kvinne opplever vaginalorgasme, ut i fra en gangart som er flytende, lettbevegelig, energisk, sensuell, fri og med fravær av både slappe og låste muskler.

Også sexolog Gro Isachsen har tidligere uttalt til DinSide Helse at kvinner som har trent bekkenbunnsmusklene har lettere for å finne G-punktet.

- For meg virker det som om god bekkenbunnsmuskulatur er en forutsetning for å få G-punktorgasmer, sa sexolog Gro Isachsen til DinSide Helse i forbindelse med artikkelen Her er G-punktet

Les også: Trening for orgasme-musklene

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer