Healingen var svinedyr

...og det eneste hun fikk var mageknip med tanke på regningen.

Over telefonen fikk Marianne Johansen fra Saldal beskjed fra healeren om at hun skulle drikke tre slurker vann og tenke på henne før hun la seg. Behandlingen som kostet 900 kroner hjalp ikke mot Johansens plager.   Foto: Colourbox
Over telefonen fikk Marianne Johansen fra Saldal beskjed fra healeren om at hun skulle drikke tre slurker vann og tenke på henne før hun la seg. Behandlingen som kostet 900 kroner hjalp ikke mot Johansens plager. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Marianne Johansen fra Saltdal i Nordland har slitt med nerveproblemer i mange år. Da de nye medisinene gjorde henne både trøtt og glemsk bestemte hun seg for å prøve alternativ behandling. Det skriver saltenposten.no.

- Legen kan ikke hjelpe meg. Derfor prøvde jeg healing. Nå føler jeg meg utrolig dum, sier Marianne Johansen til lokalavisa.

Tre slurker vann

Etter å ha sett en annonse i lokalavisa, tok Johansen kontakt med Ellen Amundsen fra Værøy som healer folk ved hjelp av bønn. Over telefonen fikk Johansen opplyst at behandlingen ville koste 450 kroner, men at den ville bli doblet dersom det var behov for mer enn én bønn om dagen.

Healeren ba Johansen drikke tre slurker vann og tenke på henne før hun la seg.

- Healingen har ikke hjulpet. Jeg fikk bare vondt i magen av å tenke på regningen som skulle komme, sier hun til avisen.

Les også: Ville du latt deg lege av disse?

900 kroner for et par minutter

Og noen dager senere dumpet en regning på 900 kroner fra Ellen Amundsen ned i postkassen til Johansen.

- Det vil si at jeg har måttet betale dobbelt. Vi snakket sammen i et par minutter, og jeg synes det er ekstremt mye å betale nesten tusen kroner for en tjeneste som ikke har hjulpet. Til Saltenposten forteller hun at hun føler seg lurt og tråkket på. - Jeg tror på Gud og høyere makter, men jeg føler at healeren har utnyttet meg og troen min.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer