Her bytter en av fire sexpartnere

Sjokkerende tall fra Sør-Europa.

En halv million italienere er medlemmer av Federsex som har 200 privatklubber rundt i landet. Illustrasjonsfoto: Colourbox
En halv million italienere er medlemmer av Federsex som har 200 privatklubber rundt i landet. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rundt 500.000 italienske par bytter sexpartnere på private klubber, mens tusenvis flere drar til parker, strender og til og med kirkegårder, skal vi tro en fersk rapport.

Det var La Stampa, en av Italias mest solgte dagsaviser, som kom med avsløringen i gårsdagens utgave med forsideoverskriften ”The Lunch Time Swingers”, skriver nettutgaven av The Independent.

Mindre sextabuer

Ifølge artikkelen i La Stampe, har sextrenden hatt en svimlende økning. Dette skyldes den økende bruken av internett, som igjen har ført til mindre sextabuer.

De høye tallene kommer fra en organisasjon som kalles The International Federation for the Protection of Rights and Freedoms, eller Federsex. Organisasjonen har en halv million medlemmer som møtes i 200 privatklubber rundt i landet hvor de kan bytte sexpartnere.

Sex i lunsjpausen

Men representanter fra Federsex mener dette tallet bare er toppen av isfjellet og sier det reelle tallet er nærmere to millioner.

Gjennomsnittsalderen for mannlige medlemmer er 43 år, mens kvinnene er rundt 35. Dette er heller ikke bare en kveldsaktivitet. Organisasjoner hevder at medlemmer til og med benytter seg av klubbene i lunsjpausene sine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer