Her får du større penis

Flere norske menn drar til Sverige for å få lengre eller tykkere penis.

Illustrasjonsfoto: colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Profesor Gunnar Krantz ved Plastikakademin i Linköping sier til Dagens Medisin at rundt ti nordmenn får forlenget eller fortykket sin penis ved klinikken hvert år.

- Jungeltelegrafen går, og når noen har vært her, forteller de det videre. Flesteparten får forlenget ellet fortykket penis. Når det gjelder operasjonen som forlenger penis, er dette hovedsakelig for å få penis til å se lengre ut i slapp tilstand - effekten er liten når penis er erigert, sier Krantz.

- Økt etterspørsel

Ifølge plastikkirurg Jan Jernbeck ved Akademiklinikken i Stockholm dreier det seg om en forlengelse fra 1, 5 til fire centimeter.

Ved å løsne festene som holder penis inne i kroppen forskyver man deler av penis ut. Svamplegemet sys så fast i sin nye posisjon. Fortykkelse av penis skjer ved at hud eller fett transporteres til penisskaftet.

Les også: Rumpeløft for menn - uten inngrep

- Dette er en akspertert form for kirurgi, og etterspørselen øker over hele verden, sier plastikkirurg Jan Jernbeck ved Akademikliniken i Stockholm til Dagens Medisin.

Advarer mot operasjon

Ifølge overlege og spesialist i plastisk kirurgi, Knut Chr. Skolleberg ved Colosseumklinikken i Oslo, er ikke denne type operasjon vanlig i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer