Hodepine-klinikk på nettet

Lege og migreneekspert Tine Poole har startet verdens første online hodepineklinikk i ett community.

Hodepine-klinikk på nettet
Publisert
Sist oppdatert

Klinikken er plassert som en egen profil i nettsamfunnet www.nettby.no som er norges største community med over 500 000 medlemmer.

Svært mange nordmenn har migrene. Her kan du teste deg selv og få 9 gode råd mot hodepinen. På hodepineklinikken kan alle som vil stille spørsmål om hodepine og migrene, sjekke sin egen risiko og snakke med andre som har samme problemet.

Nettsiden er et samarbeid mellom Dr. Tine Poole, Norges Migreneforbund og legemiddelselskapet MSD.

Kommunikasjonsdirektør Vidar Sie i MSD sier i en kommentar at for MSD er det viktig å møte pasientene der de er. - Vi ser at communities vokser sterkt på nettet og dette er en like naturlig arena å være tilstede på som tradisjonelle media. Faktisk viktigere. Brukerene ønsker å være med å skape innholdet, diskutere og drive annen interaktivitet. Brukergenerert innhold er jo suksessoppskriften til alle verdens største nettsteder-Facebook, Myspace og Nettby her i Norge. I motsetning til tradisjonelle medier får man her en unik respons fra brukerne. Det viktige er at det hele skjer innenfor forsvarlige og lovlige former. Vårt bidrag her er å støtte nettsiden med annonser, sier Sie som er overveldet over responsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer