Lærer strippet

15-åringene filmet showet ...

Læreren tok utfordringen på strak arm ... Foto: Colourbox
Læreren tok utfordringen på strak arm ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Foreldrene vil ha læreren sparket etter at den tyske ungdomsskolelæreren strippet for elevene på en skole i den ungarske byen Zalaegerszeg.

Læreren var satt til å passe på at alt gikk for seg i sømmelige former under en tilbake-til-skolen-fest etter sommerferien. Dette skriver avisen Ananova.com. Men det var ikke mye sømmelig over lærerens oppførsel etterhvert som festen skred fram.

Hun kom så langt som til undertøyet, før en annen lærer fikk grepet inn og tvang den lettlivede læreren til å dekke seg til.

Stripp deg i form

En elev filmet læreren med mobilen, da hun skrelte av seg toppen og avslørte bh-en, for deretter å dra ned glidelåsen på buksene ... Så kom en annen lærer til stedet og fikk dekket til kvinnen med en duk ...

- Det er avskyelig. Hva slags lærer gjør slikt foran elevene sine. Hun skulle vært på en strippeklubb, ikke på en skole, sa en sint forelder, ifølge Ananova.

- Barna spilte sannhet eller utfordring og satte større og større utfordringer for hverandre, da læreren bestemte seg for å være med på leken. Da elevene utfordret henne til "pole dancing", begynte hun bare å ta av seg klærne ... Hun er en vakker kvinne i 20-åra, og elevene kunne ikke tro hvor heldige de var.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer