Lot som han var kidnappet

Nygift mann måtte slippe unna kona.

Den nygifte mannen trengte en pause fra kona, og lot som han var kidnappet.  Foto: colourbox.com
Den nygifte mannen trengte en pause fra kona, og lot som han var kidnappet. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En massiv politiinnsats ble satt i verk i den tyske byen Nürnberg, da en nygift, svensk mann troppet opp og fortalte at han var blitt kidnappet av to menn uken før. Der skriver svenske expressen.se

Les også: I gode og onde dager

Kidnapperne skulle ha oppsøkt ham i hans hjem i Sverige, slått ham og slept ham inn i en bil, for deretter å ha kjørt ham til Tyskland. Han skal ha blitt sluppet fri først da han gikk med på å betale kidnapperne 1.000 euro.

Sannheten viste seg imidlertid å være en helt annen. I avhør kom det frem at den 34 år gamle mannen hadde funnet opp hele historien, alt for å få en pause fra sin kone(gjennom seks uker).

Les også: Bryllupsreisene som gikk skeis

- Mannens kone meldte ham savnet, men alt mannen sa viste seg å være løgn, sier pressetalsmann ved Nürnberg politi, Elke Schønvald, til den svenske avisen.

Mannen hadde i utgangspunktet planlagt å reise fra kona uten å si noe til noen, men fikk etterhvert kalde føtter. Derav den fabrikerte kidnappings-historien. Den nygifte svensken er nå løslatt, men fikk en bot på 3.000 euro.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer