Lyst på 67 slike?

Årets store pølsespisekonkurranse går av stabelen i New York i morgen.

Illustrasjonsfoto: colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du noen gang har dumpet innom en av disse buffetene hvor du kan spise så mye du vil har du kanskje erfart at magen blir mett før øyet?

Det er imidlertid ikke tilfellet blant de 18 deltakerne som stiller i den årlige store spisekonkurransen i New York i morgen.

Se hvilke pølser som kom best ut i vår test

Helt spesielle mageegenskaper gjør det mulig for deltakerne å innta enorme mengder mat på ekstremt kort tid, skriver nettutgaven av magasinet Mens Health.

Ved å innta et gigantisk måltid kort tid før konkurransen kan de oppnå maksimal utviding av magesekken. Jevnlige inntak av store mengder vann og vannmelon skal ha samme effekt.

- Fornærmelse mot overvektige Bakgrunnen for Nathan’s Famous 4th of July Hot Dog Competition i Brooklyn, New York, er den legendariske historien om en gjest som i 1913 fortærte 13 pølser på 12 minutter. I dag holdes rekorden av Joey Chestnut som i fjor spiste 66 pølser på samme tid.

Spisekonkurranser er stort i USA, og trekker millioner av TV-seere hvert år. Men konseptet møter også sterk kritikk, blant annet fra den amerikanske diabetesorganisasjonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer