Lyst på gratis sex-leketøy?

Kondomeriet tømmer lageret - førstemann til mølla.

Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox
Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kondomeriet frir til publikum igjen. Så sent som i januar i år søkte de etter produkttestere gjennom en annonse på finn.no, og responsen lot ikke vente på seg. Pågangen var så enorm at de til slutt så seg nødt til å stoppe inntaket av søknader.

LagertømmingNå er det imidlertid lagertømming på gang, og i en annonse på zett.no oppfordrer Kondomeriet alle som har lyst på et gratis sex-leketøy i posten til å sende inn en "morsom, interessant eller smiskende søknad".

Send søknadKondomeriets tidligere utstillingsmodeller skal til pers, og det skal ifølge annonsen være et bredt utvalg å plukke av. Men ettersom det i utgangspunktet kun finnes et produkt av hver sort, er det om å gjøre å sende inn en søknad som overbeviser nok til at det er nettopp du som fortjener å få en pakke i posten, står det i annonsen.

Det er 18-års grense for å søke om produktene, og alle søknader behandles anonymt. Men husk å merke søknaden med fullt navn, adresse og mobilnummer, opplyser Kondomeriet.

Stort utvalgFølgende produkter står nevnt i annonsen:

Finger Fun, Stubby, Mr Rabbit, Delight, Mx Fighter, Lille Bille, Fancy Goose, Xanadou, Triple Play, Et Special Beam, Dinky Digger, Playgirl, Neon Touch, Plush Velvet, Aqua Tech, Mini Rabbit, Lille G, Diamond Silk, Lille Meany, Lille Dolly, Støpesett, Lovebrush, Tounge Joy, Snail Trail, Stranger, Pathfinder, Big Boss, Jen`s Favoritt, Eager Beaver, Triple Play, Jelly Krystal, Fantasy Trio, Blue Thunder, Exotic, Silent Spur, Samurai Roller, Wabbit, Hot stud og mye mer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer