Menn vil flørte på gamlemåten

Kvinner og menn er slett ikke enige om hva som fungerer best på sjekkemarkedet.

Menn vil flørte på gamlemåten
Publisert
Sist oppdatert

Vi chatter, SMS-er, treffes på Facebook og snakker i telefonen. I dagens teknologisamfunn finnes det knapt begrensninger på når og hvor vi kan kommunisere med hverandre.

Ifølge en undersøkelse som CINT har gjort på oppdrag fra internettportalen MSN foretrekker kvinner å flørte via SMS og MSN. Mannen på sin side ringer helst. Det gjelder både når han skal flørte eller kommunisre med kompisen eller sjefen, skriver den svenske avisen Expressen.

Undersøkelsen viser også at personer av begge kjønn etter fylte femti foretrekker mobil og e-post, mens SMS og MSN er best likt av aldersgruppen under 29 år.

- Vi ser at ungdommene i større grad overfører sine datavaner til mobilen og bruker den til å chatte. Selv eldre mennesker bruker mobilens tjenester i større grad, og laster opp alt fra veibeskrivelser til oppskrifter, sier Ulrika Steg ved Telia Sonera til Expressen.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer