Onanerer om kapp

Danmarks første onani-maraton starter 31. mai.

Illustrasjonsbilde: Colourbox Foto: Illustrasjonsbilde: Colourbox
Illustrasjonsbilde: Colourbox Foto: Illustrasjonsbilde: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Leona Johansson og Tommy Hol Ellingsen fra den norske sex- og miljøorganisasjonen Fuck For Forest, er æresgjester i onani-maratonet, hvor ekshibisjonister kan delta under slagordet ”kom for en god sak”, skriver Jyllands-Posten.

Blir sponset
Masturbate-a-thon er et konsept fra USA, hvor folk blir sponset for å onanere. Deltagere må selv skaffe seg sponsorer for minst 300 kroner og hovedsponsorer kan enten gi et fast engangsbeløp eller et beløp per deltager og per orgasme.

Overskuddet går til Aidsfondet og Sex & Samfund, som begge kjemper mot seksuelt overførbare sykdommer (SOS), for seksuelle rettigheter og seksuell trivsel.

Illustrasjonsbilde: Colourbox Foto: Illustrasjonsbilde: Colourbox
Illustrasjonsbilde: Colourbox Foto: Illustrasjonsbilde: Colourbox Vis mer


Bryter ned tabuer
Seksualterapeut og orgasmetrener Pia Struck, som har fått lov til å importere konseptet til Danmark, oppfordrer spesielt kvinner til å delta. Hun håper også at maratonet kan sette fokus på onani og være med på å bryte ned noen av tabuene omkring emnet:

- Vitenskaplige undersøkelser har vist at onani er bra for kroppen. Bortsett fra å løse spenninger og skape en god og glad stemning, er det også den aller beste måten å lære seg selv å kjenne seksuelt. Onani er deilig og det er ikke noe å skamme seg over, sier hun i en pressemelding.

Flere disipliner
Ifølge Masturbate-a-thons nettside, kan deltagere velge å onanere så lenge de har lyst eller konkurrere i en av tre klasser: langtidsonani, antall orgasmer og sputelengder.

Det danske arrangementet har så langt rundt 60 påmeldte, men arrangørene håper å slå den engelske Masturbate-a-thon-rekorden på 160 deltagere.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer