Plaster mot rynker

Glem botox og rynkekrem.

Et rynkeplaster vil fungere mye mer effektivt enn rynkekremer, hevder eksperter. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Et rynkeplaster vil fungere mye mer effektivt enn rynkekremer, hevder eksperter. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det danske firmaet Cardio Capacity i Roskilde har funnet opp et middel som skal være det nye våpenet mot alderdommens påvirkning på huden. Rynker og mørke ringer rundt øynene skal nå bekjempes med et intelligent plaster, skriver Børsen.dk.

Rynkeplasteret inneholder små mikrofibere som kan programmeres til å avgi aktive ingredienser når det kommer i kontakt med huden.

Les også: Grisete rynketrend

- Eksplosjonsaktig effekt

De som står bak plasteret, hevder at ingredienser som oppbevares i væskeform ikke fungerer så bra på grunn av at den kjemiske formen forandres.

Rynkekremer er utvannede og derfor minskes effekten. I et plaster, derimot, vil ingrediensene være konsentrert og stabile inntil de kommer i kontakt med huden, ifølge produsenten.

- Du får en nærmest eksplosjonsaktig effekt, og det blir avlevert mye til huden på et øyeblikk, sier Nena Golubovic-Liakopoulos, som er adm. direktør for amerikanske Agigma, til Børsen.dk.

Agigma har udviklet det nye produktet sammen med Cardio Capacity.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer