Slå av lyset før sex

Joda, det finnes en lov for det også. Les om denne og andre sære sexlover her.

Publisert
Sist oppdatert

Går du og din kjære med planer om å tilbringe sommerferien "over there"? Da kan det være greit å merke seg hvilke lokale lover og sexregler som gjelder på det amerikanske kontinentet. Hvor det er forbudt å ha sex med lyset på for eksempel.

1. Alexandra, Minnesota Her er det forbudt for menn å ha sex med levende fisk. (!) Kvinner sier loven imidlertid ingen ting om.

2. Alexandria, MinnesotaDe folkevalgte i Minnesota nøyer seg ikke med å lovforby mannen å ha sex med levende fisk. Skulle det lukte hvitløk, løk eller fisk av pusten hans, kan kona med loven i hånd kreve at han pusser tennene før de har sex.

3. Newcastle, WyomingI denne amerikanske byen er det strengt forbudt å ha sex i butikkenes frysebokser.

4. Merryville, MissouriKvinner har ikke lov til å bruke korsett i denne byen, fordi "gleden av å beundre unge kvinners naturlige former ikke skal frarøves varmblodige amerikanske menn".

5. Hasting, NebraskaByens hoteller er lovpålagt å holde sine gjester med rent og ferdigstrøket nattøy. Det er forbudt å sove naken på hotellene, og nattskjortene må beholdes på om man skal ha sex.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer