Slå av lyset før sex

Joda, det finnes en lov for det også. Les om denne og andre sære sexlover her.

Publisert
Sist oppdatert

Går du og din kjære med planer om å tilbringe sommerferien "over there"? Da kan det være greit å merke seg hvilke lokale lover og sexregler som gjelder på det amerikanske kontinentet. Hvor det er forbudt å ha sex med lyset på for eksempel.

1. Alexandra, Minnesota
Her er det forbudt for menn å ha sex med levende fisk. (!) Kvinner sier loven imidlertid ingen ting om.

2. Alexandria, Minnesota
De folkevalgte i Minnesota nøyer seg ikke med å lovforby mannen å ha sex med levende fisk. Skulle det lukte hvitløk, løk eller fisk av pusten hans, kan kona med loven i hånd kreve at han pusser tennene før de har sex.

3. Newcastle, Wyoming
I denne amerikanske byen er det strengt forbudt å ha sex i butikkenes frysebokser.

4. Merryville, Missouri
Kvinner har ikke lov til å bruke korsett i denne byen, fordi "gleden av å beundre unge kvinners naturlige former ikke skal frarøves varmblodige amerikanske menn".

5. Hasting, Nebraska
Byens hoteller er lovpålagt å holde sine gjester med rent og ferdigstrøket nattøy. Det er forbudt å sove naken på hotellene, og nattskjortene må beholdes på om man skal ha sex.

6. Tremonton, Utah
Dersom en kvinne blir fersket i å ha sex med en mann i ambulansen, risikerer hun å få hele historien med navn og bilde brettet ut i lokalavisen. Mannen på sin side risikerer ingenting, og forblir anonym.

7. Romboch, Virginia
Det er forbudt å ha lyset på mens man har sex. Ikke det rette stedet å leve ut sin ekshibisjonisme, med andre ord.

8. Ames, Iowa
Mannen forbys å ta mer enn tre slurker øl mens han ligger ved siden av sin kone etter endt samleie. Bestemmer han seg for å stå opp, kan han derimot drikke så mye han vil.

9. Bakersfield, California
Ifølge loven må du huske å bruke kondom hvis du skal ha samleie med Satan.

10. Coeur d'Alene, Idaho
Her kan du slippe unna med bilsex! Politiet har nemlig ikke lov til å banke på bilruten selv om han mistenker at noen kan ha sex der inne. Han må kjøre opp bak bilen det gjelder, tute tre ganger i hornet, og gi paret to minutter på å reagere før han kan konfrontere de elskende.

Kilde: Lectric Law Library/Strange U.S. Sex Laws



Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer