Slik får du draget

Selvironi er mest sexy.

©PHOTOPQR/NICE MATIN/Patrice LAPOIRIE - NICE LE 13 02 2008 - Saint Valentin, Couple, sexualite, seduction, rencontres, Amour, jeune,    Foto: PHOTOPQR/NICE MATIN
©PHOTOPQR/NICE MATIN/Patrice LAPOIRIE - NICE LE 13 02 2008 - Saint Valentin, Couple, sexualite, seduction, rencontres, Amour, jeune, Foto: PHOTOPQR/NICE MATIN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Veien til kvinnens hjerte går gjennom et skikkelig latteranfall. Og det aller beste er å le av seg selv, ifølge danske Ekstrabladet.

I to år har antropologen Gil Greengross ved University of New Mexico undersøkt hvilken humor kvinner synes er aller best hos mannen. Og konklusjonen er at kvinner faller for dem som får dem til å le, og som har evnen til å le av seg selv.

- Mange undersøkelser viser at humor er seksuelt attraktivt, men vi har oppdaget at det er mer attraktivt å le av seg selv sier han til universitetsavisen Dailylobo.com.

Les også: Doper seg for bedre sex

Overskudd

Selvironi vitner om overskudd, mener den danske sexologen, Rikke Thuesen:

- En mann som kan le av seg selv viser at han ikke er redd for noe. Når han viser at han ikke er redd for å være fjollete og til latter for andre, utrykker han åpenhet og romslighet. Det medfører at kvinnen føler at det er plass til hennes feil og mangler, sier hun til avisen.

På samme måte er det usexy med menn som er morsomme på andres bekostning, for det viser at de har lav selvtillit. Lumske og platte vittigheter er også et no-go med mindre de blir fremført med et ironisk glimt, sier Thuesen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer