Slik vil du ikke dø

La kaktusen stå i fred og hold sykkelen unna rullebanen.

Du bør kanskje teste balansen et mer egnet sted. Illustrasjonsfoto: colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Du bør kanskje teste balansen et mer egnet sted. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje like mange måter å dø på som det er antall mennesker i verden. Men disse vil du garantert unngå. Eksemplene er hentet fra Darwin Awards - en humoristisk utmerkelse som deles ut årlig til folk som har dødd, eller mistet sin evne til reproduksjon, som en direkte følge av sin egen "dumhet". Les hvordan det gikk da overmot og tankeløshet fikk fatale konsekvenser...

 • Spyttekonkurransen som gikk galt

  En 25 år gammel mann forsøker å vinne en spyttekonkurranse fra verandaen i en blokk. Han går bort fra gelenderet, tar tilløp og kaster seg så hardt mot rekkverket at han tipper over og faller syv og en halv meter.

 • Auauau...

  Denne vil du ikke få i hodet. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com
  Denne vil du ikke få i hodet. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer

  En 27 år gammel skyteglad mann går bananas og fyrer av to runder med pistolen sin mot en kjempekaktus i Arizona. Resultatet? Kaktusen knekker og faller over ham.

 • Dum og dummere?

  Etter en fuktig kveld inngår to kompiser et veddemål. - Du tør ikke hogge, sier mannen til kompisen som står med en øks i hånden, og legger hodet på bordet. Men det gjorde han.

 • Havnet på menyen


  En tenåring ble drept i 1996 av sin 12 meter lange pytonslange da han var i gang med å mate den med en levende kylling. Ifølge åstedsgranskerne var det at gutten hadde glemt å vaske kyllinglukten av hendene, årsaken til at han selv havnet på menyen.

 • Lurt å dobbeltsjekke?


  En strikkhopper glemte å sjekke om tauet var kortere enn fallhøyden. Det var det ikke.

 • Se deg for på rullebanen


  En syklist skulle til å krysse en rullebane i Sorocaba i Brasil da han ble truffet av et fly. Han hørte ikke flyet komme med i-poden i ørene.

 • Litt for tidlig kjøreopplæring

  En kvinne ville lære sin ti år gamle sønn å rygge bilen ut av innkjørselen, men snublet mens hun instruerte ham. Gutten tråkket dermed på gasspedalen og kjørte over moren.

 • Hold hodet innenfor i fart

  To nederlandske menn henger med hodet av en buss. De synger i vilden sky og legger ikke merke til at bussen kjører inn i en tunnel.

 • Prøv med en stol i stedet

  En advokat skal demonstrere vinduenes fantastiske holdbarhet i en kanadisk skyskraper, og kaster seg mot dem. Glasset smadres, og han faller ned 24 etasjer.

 • Ikke lek James Bond

  James Burns fra Michigan har problemer med trucken sin. Han hører en raslende lyd, og får kameraten til å kjøre den ut på motorveien med seg selv hengende under kjøretøyet for å lokalisere lyden. Men skjorten hans henger seg fast i noe, og kameraten finner Burns liggende noen hundre meter bak da han endelig stopper trucken.

 • Jeg vil, jeg vil, men får det ikke til...

  Da franskmannen JaJacques LeFevrier bestemte seg for å ta livet av seg overlot han ingen ting til tilfeldighetene. Han stilte seg på kanten av en klippe med en løkke rundt halsen, og festet tauet rundt en stor stein. Deretter drakk han gift og satte fyr på klærne sine.

  Han forsøkte sågar å skyte seg selv idét han hoppet ut fra klippekanten. Han bommet imidlertid med skuddet, som gikk tvers igjennom tauet hans. I møte med sjøen slukket brannen og han kastet opp giften som følge av alt saltvannet han svelget. En fisker som kom ham til unnsetning dro ham opp av vannet og sørget for å få ham på sykehus, der han senere døde av hypotermi.

 • Ikke bli linedanser

  Det gikk riktig så galt galt for dvergen som underholdt ved et sirkus i Thailand en varm sommerdag i 1999. Ulykken fant sted da han var i ferd med å avslutte sine linekunster, og brått mistet balansen for så å falle rett ned i gapet på en ventende flodhest som skulle inn til neste nummer.

  Et begeistret publikum applauderte for det de trodde var en del av forestillingen, helt til de skjønte at mannen ikke kom ut igjen.

 • Bli ikke profet i eget land

  Da pastor Newton Day ved Blessed Children Church forlot sitt hjem i Melbourne, Australia, sammen med sin kone og tre barn var det ingen alminnelig søndagstur han hadde i tankene. Full av optimisme hadde han bestemt seg for å omvende en stamme bestående av sataniske kannibaler.

  Lokalbefolkningen forsøkte å advare pastorfamilien da de la i vei inn i de dype skoger, men dessverre forgjeves.


  Her kan du sjekke hvor lenge du vil leve


 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer