Slik vil du ikke dø

La kaktusen stå i fred og hold sykkelen unna rullebanen.

Du bør kanskje teste balansen et mer egnet sted. Illustrasjonsfoto: colourbox.com  Foto: Foto: colourbox.com
Du bør kanskje teste balansen et mer egnet sted. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Foto: Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er kanskje like mange måter å dø på som det er antall mennesker i verden. Men disse vil du garantert unngå. Eksemplene er hentet fra Darwin Awards - en humoristisk utmerkelse som deles ut årlig til folk som har dødd, eller mistet sin evne til reproduksjon, som en direkte følge av sin egen "dumhet". Les hvordan det gikk da overmot og tankeløshet fikk fatale konsekvenser...

 • Spyttekonkurransen som gikk galt

  En 25 år gammel mann forsøker å vinne en spyttekonkurranse fra verandaen i en blokk. Han går bort fra gelenderet, tar tilløp og kaster seg så hardt mot rekkverket at han tipper over og faller syv og en halv meter.

 • Auauau...

  En 27 år gammel skyteglad mann går bananas og fyrer av to runder med pistolen sin mot en kjempekaktus i Arizona. Resultatet? Kaktusen knekker og faller over ham.

 • Dum og dummere?

  Etter en fuktig kveld inngår to kompiser et veddemål. - Du tør ikke hogge, sier mannen til kompisen som står med en øks i hånden, og legger hodet på bordet. Men det gjorde han.

 • Havnet på menyen

  En tenåring ble drept i 1996 av sin 12 meter lange pytonslange da han var i gang med å mate den med en levende kylling. Ifølge åstedsgranskerne var det at gutten hadde glemt å vaske kyllinglukten av hendene, årsaken til at han selv havnet på menyen.

 • For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer