- Slipp rynker med ansiktsyoga

Glem botox og operasjoner for å bli kvitt rynkene.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ansiktsyoga er nemlig den nye trenden, melder den svenske avisen Expressen.

Avisen har snakket med yogainstruktøren Annelise Hagen som har skrevet boken ”The Yoga Face”. Øvelsene er ikke noe for den som ønsker å ta seg bra ut på treningsstudioet, det handler nemlig både om grimaser og geiping.

Ifølge Annelise Hagen kan man gjøre nesen smalere, om man skulle ønske det, ved å puste gjennom et nesebor av gangen. Dessuten kan kråkeføttene rundt øynene forsvinne om du sperrer opp øynene om igjen og om igjen.

Les også: Slankere med yoga:

SkepsisAmerikanske leger er imidlertid skeptisk til metoden.

- Å gjøre ansiktsmusklene større kommer ikke til å gjøre hengehud sterkere eller fastere. Det kan bare en ansiktsløfting gjøre, sier doktor Richard Elias till New York Times.

Et alternativ er selvfølgelig å slå seg til ro med det ansiktet man faktisk har! En undersøkelse viser at sju av 10 mener rynker er et vakkert spor av liv:

Fire enkle triksMen hvis du vil prøve ansiktsyoga har du fire triks her:

Marilyn Oppkalt etter Marilyn Monroes signatur – slengkysset. Blås ut tre-fire kyss. Øk så gjennom å presse leppene mot to fingre fire ganger. Denne øvelsen skal ifølge Annelise Hagen forsterke musklene rundt munnen og gi deg sterke og faste lepper.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer