Sover fire timer

Skilte menn i femtiårene sover dårligst i verden.

Dårlig nattesøvn tærer på humør og arbeidsevne hos skilte middelaldrende menn, viser studie. Illustrasjonsfoto: colourbox.com
Dårlig nattesøvn tærer på humør og arbeidsevne hos skilte middelaldrende menn, viser studie. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En britisk studie som inkluderer drøyt 2.000 menn fra London viser at skilte 50-åringer i gjennomsnitt sover fire timer om natten, skriver Daily Telegraph.

I tillegg skal middelaldrende skilte menn ha kortere lunte, være mer emosjonelle og gjøre en dårligere innsats på jobben enn andre menn på samme alder.

Les også: Sunt å sove på jobben

Alvorlige konsekvenser
Av de medvirkende i undersøkelsen, oppga 93 prosent at de ble mer hissige uten nok søvn, mens 31 prosent mente at tap av nattesøvnen drepte appetitten på sex.

- Dette viser at mangel på søvn kan få store og alvorlige konsekvenser, sier Steve Simpson ved Silentnight, som har vært med og ledet studien.

Les også: Får 85.000 for å sove

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer