Spiste 23.000 burgere

Men han er ikke mett ennå.

To burgere daglig i 36 år kan nok bli i meste laget for de fleste. Illustrasjonsfoto: colourbox.com
To burgere daglig i 36 år kan nok bli i meste laget for de fleste. Illustrasjonsfoto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

54 år gamle Don Gorskes lidenskap for McDonalds burgeren Big Mac startet den 17. mai i 1972. Siden da har han gumlet i seg utrolige 23.000 eksemplarer av favorittburgeren sin, skriver Ekstra Bladet.

Gorske har samlet på alle kvitteringene gjennom 36 år fra sine daglige turer til McDonalds, hvor han trofast har spist sine to burgere. Han hevder selv å være i utmerket god form, og mener det er fordi han har kuttet ut sitt daglige inntak av pommes frites.

Les også: Lyst på 67 slike?

- På 80-tallet kjøpte jeg pommes frites hver dag ved siden av burgerne, men i løpet av 90-tallet bestemte jeg meg for å spise mindre av det. Nå spiser jeg det én gang i måneden, sier han til nyhetsbyrået AP.

Åtte dager uten

Gorske kan telle på fingrene de dagene han av ulike årsaker motvillig har måttet stå over sitt favorittmåltid. Den ene var da moren hans døde, fordi han hadde lovet henne å la være.

- Jeg ga henne et løfte, og jeg holder bestandig det jeg lover. Jeg lovet henne også at jeg ikke skulle klippe håret mitt, så det har jeg ikke gjort på tjue år, sier han.

Ved to anledninger spiste han burgerne sine først etter midnatt på grunn av overtidsarbeid, og ved tre anledninger har han ikke lyktes i å lokalisere McDonalds når han har vært på reise.

Også på Thanksgiving Day i 2.000 og under en snøstorm i 1982 måtte han stå over yndlingsmåltidet sitt. Gorske har imidlertid tatt lærdom av sine burger-løse dager.

- Nå har jeg bestandig noen liggende i fryseren, sier han.

Les også: Her spiser du verdens største burger

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer