Tennes av frekk tv-sex

Vil ha one-night-stands etter å ha sett det på tv.

Mange blir fristet til å hoppe til køys med en fremmed etter å ha sett one-night-stands på tv.  Foto: Colourbox
Mange blir fristet til å hoppe til køys med en fremmed etter å ha sett one-night-stands på tv. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Å se andre ha frekk og uforpliktende sex på tv, gjør at man i større grad ønsker å prøve det selv. Det gjelder vel og merke for de som aldri har prøvd denne formen for uforpliktende sex tidligere.

Det skriver de amerikanske forskerne Robin L. Nabi og Shannon Clark i en ny studie publisert i ”Journal of Communication”. I følge upi.com ville Nabi og Clark finne ut om promiskuøs sex på tv påvirket seerne til å ville prøve denne formen for sex selv.

Les også: Menn vil heller ha TV enn sex

Forskerne viste tv-segmenter av ulike former for promiskuøsitet, som for eksempel one-night-stands, til kvinnelige studenter. Segmentene var klippet slik at de hadde både positive og negative undertoner.

Og resultatet: Sannsynligheten for at de som aldri hadde hatt en one-night stand, ville ha det en gang i framtiden, økte betrakterlig etter å ha sett tv-segmentene.

Les også: Selger reise-forsikring med sex

TV-bildene hadde imidlertid ikke noe bemerkelsesverdig seksuell påvirkningskraft på de som tidligere hadde hatt en eller flere one-night-stands.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.