Vibrator vant designpris

For første gang har et sexleketøy vunnet pris for god design.

Pen å se på, men ikke bare til pynt...
Pen å se på, men ikke bare til pynt... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var vibratoren Delight fra Fun Factory som gikk til topps i kategorien "Sport, Lek og Fritid" under den store internasjonale produktdesign-konkurransen RedDot Award 2008 som nylig fant sted i Tyskland.

RedDot Design Award rangeres blant verdens største og mest høythengende designpriser, og blir omtalt som designernes "Oscar".

Gründeren av Fun Factory, Dirk Bauer, sier i en pressemelding at de er pionerer som jobber med å flytte sexleketøy ut fra den snuskete arenaen og inn i det normale liv.

Les også: En hjelpende hånd i senga

Pen å se på, men ikke bare til pynt...
Pen å se på, men ikke bare til pynt... Vis mer


- Vi startet ikke selskapet for pengenes skyld. Vi hadde andre jobber. Det viktigste aspektet var bedre produkter for et bedre sexliv, for med et bedre sexliv er alle mer fornøyd, og dette forbedrer verden litt. "Elsk deg selv" er mottoet vårt, sier han.

- Flinkest i klassen

Sexpirator og redaktør for nettmagasinet CecilieKjensli.no, Cecilie Kjensli, legger ikke skjul på at hun er stolt på Bauers vegne.

- Det hersker liten tvil om at min gode venn Dirk Bauer er den flinkeste gutten i klassen. Denne prisen var velfortjent, sier hun til DinSide Helse.

Ifølge Kjensli er Fun Factory i dag Europas største og mest innflytelsesrike produsent.

- Det finnes uforskammet mange kopier av produktene deres på markedet, og det sier jo litt. Men i motsetning til mange av konkurrentene har den fargerike sexleketøyfabrikken, som tyskere flest, høy arbeidsmoral og leverer kun gjennomtenkte kvalitetsprodukter, sier hun.

Les mer her:


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer