Vil selge kona

- Fullt utstyrt, god fjæring ...

Illustrasjonsbilde: Konas mas ble for mye ... Foto: Colourbox
Illustrasjonsbilde: Konas mas ble for mye ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rumeneren var grundig lei konas evindelige mas, og benyttet sjansen da hun dro på forretningsreise til Spania. Da tok 20 år gamle Alex Cretu mot til seg og la kona ut for salg på www.okazii.ro, en nettside som har spesialisert seg på salg av brukte biler. Dette skriver den australske avisen The Daily Telegraph.

Ville selge barnet sitt på nett

Han forlangte først rundt 43 millioner norske kroner for kona, men satte ned prisen ganske betraktelig - til cirka 32.000 norske kroner - for å få til et kjapt salg ...

Annonsen lyder ifølge avisen Ananova.com slik:

"Kone for salg. 1983-modell, god stand. Fullt utstyrt, god fjæring, romslig bagasjerom, to eiere. Prisen kan forhandles. Kommer med 3-årig og 5-årig tilbehør. Seriøsitet påkrevet."

Lei av maset: Alex Cretu. Foto: LinkedIn
Lei av maset: Alex Cretu. Foto: LinkedIn Vis mer


Alex Cretu sier han la ut annonsen delvis fordi han ble lei konas evindelige mas, og delvis som en spøk. Han har fått noen tilbud, men ingen har vært gode nok til å aksepteres så langt, da de eventuelle kjøperne enten tilbød for lav pris eller de ønsket å kjøpe henne på avdrag.

Alex Cretu er ifølge sin egen profil på nettsiden LinkedIn, grafisk designer med universitetsutdannelse fra universitetet i Bucuresti.

Populært

Dette er ikke den eneste historien med menn (eller sikkert ikke kvinner) som har forsøkt å auksjonere bort sine maker på internettauksjoner. De typiske auksjonshistoriene er imilertid forbundet til sjalusi. Du husker kanskje briten som mistenkte at kona hadde et forhold til mannens kompis, og som ble så sjalu ved tanken, at han kastet ut kona og annonserte sin "utro, løgnaktige kone" på eBay, til høystbydende.

Eller den australske kvinnen som auksjonerte bort trusene til mannens elskerinne, i str. "enorm", samt brukt kondom i str. "small". Også dette på eBay.

Eller kona til den britiske plateprateren som ble lei mannens flørtende omgang med sine intervjuobjekter på radio, og som auksjonerte bort mannens sportsbil for 5,50 kroner ...

Les flere ville sjalusihistorier her

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer