Vil selge kona

- Fullt utstyrt, god fjæring ...

Illustrasjonsbilde: Konas mas ble for mye ... Foto: Colourbox
Illustrasjonsbilde: Konas mas ble for mye ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rumeneren var grundig lei konas evindelige mas, og benyttet sjansen da hun dro på forretningsreise til Spania. Da tok 20 år gamle Alex Cretu mot til seg og la kona ut for salg på www.okazii.ro, en nettside som har spesialisert seg på salg av brukte biler. Dette skriver den australske avisen The Daily Telegraph.

Ville selge barnet sitt på nett

Han forlangte først rundt 43 millioner norske kroner for kona, men satte ned prisen ganske betraktelig - til cirka 32.000 norske kroner - for å få til et kjapt salg ...

Annonsen lyder ifølge avisen Ananova.com slik:

"Kone for salg. 1983-modell, god stand. Fullt utstyrt, god fjæring, romslig bagasjerom, to eiere. Prisen kan forhandles. Kommer med 3-årig og 5-årig tilbehør. Seriøsitet påkrevet."

Alex Cretu sier han la ut annonsen delvis fordi han ble lei konas evindelige mas, og delvis som en spøk. Han har fått noen tilbud, men ingen har vært gode nok til å aksepteres så langt, da de eventuelle kjøperne enten tilbød for lav pris eller de ønsket å kjøpe henne på avdrag.

Alex Cretu er ifølge sin egen profil på nettsiden LinkedIn, grafisk designer med universitetsutdannelse fra universitetet i Bucuresti.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer