Annonsørinnhold

Din nye favorittstekespade?

Chopula er tynn, fleksibel og har en stor flate som også hakker.

FARGERIKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter selges eksklusivt på Jernia og kommer ofte i en rekke forskjellige farger.
FARGERIKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter selges eksklusivt på Jernia og kommer ofte i en rekke forskjellige farger. Vis mer

Ja da, den er fargerik, har et morsomt navn, et annerledes utseende og kan ligne noe på noe som har potensiale for å bli skapfyll.

Bøyes i alle retninger

Det siste glemmer du derimot så fort du tar den i bruk. Dreamfarms stekespade Chopula føles umiddelbart veldig lett i hånden, men også solid nok til å takle all slags matlaging (den er laget av non stick-nylon). Takket være at den er svært fleksibel, oppleves Chopula som noe mer enn bare en tradisjonell stekespade.

Les også: Mattangen som har smarte funksjoner

Du kan bøye Chopulaen 90 grader og dermed kommer du svært lett til i hjørner, og overalt i stekepanner, kjeler og gryter, som er praktisk både under matlagingen og når du skal kaste rester. Da blir den nesten som en slikkepott å regne.

BØY: Fleksibiliteten til Chopula-stekespaden gir den flere funksjoner.
BØY: Fleksibiliteten til Chopula-stekespaden gir den flere funksjoner. Vis mer


Den største fordelen

Men det vi opplevde som den største fordelen, er den store flaten. Det gjør det enklere å snu maten i stekepannen, for eksempel når du skal snu en litt skjør sammensatt hamburger du steker. Og siden Chopulaen er så tynn, er det lettere å få en laks over på den andre siden uten at skinnet faller av.

Skal du hakke opp en kjøttdeig kan du dessuten bruke siden på Chopula-stekespaden, og dermed slipper du å bruke det kjedelige gaffel-trikset som fort kan ødelegge belegget til en teflonpanne.

Les også: Stekepannen som bare blir bedre jo mer juling den får

Mindre søl, mer hygienisk

GOD DESIGN: Chopula har fått pris for god design av anerkjente Red Dot Design Award.
GOD DESIGN: Chopula har fått pris for god design av anerkjente Red Dot Design Award. Vis mer


En annen smart funksjon, er at det er en bøy på enden av Chopula-stekespaden, så du unngår søl når du setter den på kjøkkenbenken. Følgelig blir også matlagingen mer hygienisk da ikke stekespaden så lett kommer i kontakt med uønskede bakterier.

Dreamsfarms Chopula kommer i åtte farger, tåler 250 grader og kan brukes i oppvaskmaskin, men den kan også lett rengjøres for hånd. Chopula selges eksklusivt i Jernia-butikker og koster 69,50 kroner.

AUSTRALSK MERKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter kan ved første øyekast se ut som skapfyll, men mange av produktene har en rekke smarte funksjoner.
AUSTRALSK MERKE: Dreamfarms kjøkkenprodukter kan ved første øyekast se ut som skapfyll, men mange av produktene har en rekke smarte funksjoner. Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer