Familiens beste venner

Og da snakker vi om to kompakte og praktiske stasjonsvogner som hele familien vil like - ikke minst barna. Og sikkert bikkja også ...

ROM TIL ALLE: Enten du velger syvseteren Grand C4 Picasso eller femseteren C4 Picasso, vil du ha mer enn nok boltrerom til alle. Og bagasjen deres.
ROM TIL ALLE: Enten du velger syvseteren Grand C4 Picasso eller femseteren C4 Picasso, vil du ha mer enn nok boltrerom til alle. Og bagasjen deres. Vis mer

Bilbehovene til en norsk familie er stadig i endring, ikke minst når det gjelder sikkerhet, komfort, økonomi og spesielt utstyr.

Dette er standard i begge modeller:

 • 12" LCD-skjerm
 • 7" Touchscreen
 • 16" alufelger
 • Automatisk klimaanlegg
 • DAB+ radio
 • Connecting Box med Bluetooth, USB-inngang og jack-stick
 • Cruisekontroll og hastigehetsbremser
 • Regnsensor
 • LED kjørelys
 • Multifunksjonsratt i skinn

 • Og det gjelder hele den norske familien. For mens vi før i tiden ikke tok så mye hensyn til hva barna ville mene om den nye bilen familien skulle skaffe seg, har dette endret seg betraktelig.

  For barn vil også ha en bil med god romslighet og komfort, med utstyr som også dekker deres behov.

  Akkurat like mye som de voksne, altså, som også er opptatt av trygghet, design, fleksibilitet og ikke minst økonomi.

  Akkurat denne endringen har Citroën vært gjennom de siste årene, med prisgrossisten C4 Cactus som stjerneeksemplet på en moderne bil med nyskapende design, en gunstig pris og ikke minst en ekstrem drivstoffgjerrighet.

  Det er neppe uten grunn C4 Cactus fikk full pott i en test i Dinside.

  FAMILIENS FAVORITTER: De kompakte stasjonsvognene Grand C4 Picasso og C4 Picasso er skreddersydde for den moderne norske familien.
  FAMILIENS FAVORITTER: De kompakte stasjonsvognene Grand C4 Picasso og C4 Picasso er skreddersydde for den moderne norske familien. Vis mer

  Citroëns reise fortsetter

  Og neste måned fortsetter Citroëns reise for å skreddersy behovene til den moderne norske familie. Nye, spennende versjoner av femseteren C4 Picasso og syvseteren Grand C4 Picasso relanseres. Nå er det fokus på at dette er begge kompakte stasjonsvogner, hvor vekt er lagt på komfort, romslighet, økonomi, design, fleksibilitet og utstyr.

  Luftig bil

  BARNAS FAVORITT: Romslig og med mye utsikt gjør at alle barn vil falle for en Picasso.
  BARNAS FAVORITT: Romslig og med mye utsikt gjør at alle barn vil falle for en Picasso. Vis mer

  Begge utgavene har komfort, romslighet og store bagasjerom i høysetet. Med panoramafrontrute som standard i begge biler, får man utsikt og en følelse av frihet på veien. Denne følelsen av plass, lys og luft forsterkes av den romslige kupeen og de mange oppbevaringsrommene i begge modeller.

  Og når barna både sitter godt og ser godt, har du en familiebil som faktisk lever opp til navnet.

  Du har også mer enn nok plass til bagasje i begge biler. C4 Picasso tar 537 liter (opp til 630 liter, når baksetene er rykket helt frem), mens Grand C4 Picasso gir deg et bagasjerom på hele 645 liter, 69 liter mer enn tidligere.

  Økonomiske og miljøvennlige

  MODERNE: Norske biljournalister roser Citroën sitt spennende design.
  MODERNE: Norske biljournalister roser Citroën sitt spennende design. Vis mer

  Citroëns nye modeller er blitt kjente for å være noen av de mest drivstoffgjerrige i klassen og det gjelder også begge Picassoene. C4 Picasso bruker 4 liter per 100 km ved blandet kjøring, mens syvseteren bruker litt mer: 4,7.

  RYDDIG: Styr alt fra det brukervennlige dashbordet.
  RYDDIG: Styr alt fra det brukervennlige dashbordet. Vis mer

  Alt annet enn grådige biler, altså.

  Og det samme gjelder utslippet. Takket være BlueHDi-teknologien i motoren er både femseteren og syvseteren de første i sitt segment som reduserer CO2 utslippet til 110 g/km med en ytelse på 150 hk.

  Denne teknologien filtrerer 99,9 prosent av dieselpartikler og eliminerer 90 prosent av nitrogendioksid.

  Vil du ha en annerledes bil?

  FUTURISTISK: Bakenden skiller seg ut.
  FUTURISTISK: Bakenden skiller seg ut. Vis mer

  Alle biljournalistene vi snakket med, understreker at noe av det mest attraktive med Citroëns nyere modeller, er at de er annerledes. Og det gjelder ikke minste begge Picassoene, som de sa hadde «svært annerledes design» og var «nyskapende og spennende».

  Et unik frontparti, et tøft bakparti og rene linjer preger begge biler, men også et sett futuristiske baklykter skiller seg ut blant andre moderne bilmodeller. Typisk Citroën, hvis du vil.

  Spekket med utstyr

  Som du ser i boksen over, er begge bilene fulle av standardutstyr som gir sikkerhet, komfort og kjøreglede. C4 Picasso starter på 279 900,-, mens Grand C4 Picasso kun starter på 20 000,- mer.

  Vil du derimot opp i utstyr og motor, finnes det en Exclusive-utgave av begge modeller. Disse koster henholdsvis 359 900,- og 419 900,-. Da får du med følgende godbiter:

  • 17" alufelger
  • 12" HD-skjerm
  • Panorama glasstak
  • Svingbare Bi-Xenon lys
  • Tåkelykter foran med dreiefunksjon
  • Baklykter med 3D-effekt og mørktonede bakruter
  • Elektrisk bakluke
  • Parkeringsassistanse inkl. dødvinkelalarm
  • Ryggesensor
  • Parkeringssensor foran
  Både nye Citroën C4 Picasso og nye Citroën Grand C4 Picasso kan forhåndsbestilles nå.

  STORFAMILIEN: En Grand C4 Picasso dekker alle behov til en litt større familie.
  STORFAMILIEN: En Grand C4 Picasso dekker alle behov til en litt større familie. Vis mer

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer