Annonsørinnhold

Lag perfekt italiensk pizza på noen få minutter

Og nei, det er lettere enn du tror.

NYDELIG! Her prøvde vi oss på klassikeren "Fire oster" for første gang og resultatet ble fantastisk godt.
NYDELIG! Her prøvde vi oss på klassikeren "Fire oster" for første gang og resultatet ble fantastisk godt. Vis mer

Vi nordmenn har et litt rart forhold til pizza. Hvert år hiver vi innpå tonnevis med frossenpizza som har svært lite med italiensk pizza å gjøre, eller så lager vi tykke langpannepizzaer ofte med ferdiglagd deig og tomatsaus.

Pizzaer som ikke akkurat innbyr til noen voldsomme smaksmessige opplevelser.

Bedre, enklere, kjappere

LETT Å RENGJØRE: Coatingen gjør at du bare trenger å dra over pizzastålet med fuktig klut.
LETT Å RENGJØRE: Coatingen gjør at du bare trenger å dra over pizzastålet med fuktig klut. Vis mer

Det finnes en mye bedre, og etter vår mening, enklere måte å lage pizza på, som også er det nærmeste du kommer å lage ekte italiensk pizza hjemme. Ekte pizza skal nemlig stekes kjapt på en flate med mest mulig varme.


Til dette formålet er TheChef.nos pizzastål perfekt å bruke. Ikke bare har du et kjøkkenredskap som varer livet ut, men takket være at akkurat dette stålet har en spesialutviklet coating på overflaten, er den svært lett å rengjøre. Dessuten: Coatingen beskytter mot rust.

Nesten ikke behov for rengjøring

Vi lagde åtte pizzaer med stålet på en helg, og siden vi brukte bakepapir under pizzaen var det ikke engang behov for å rengjøre den etter to dagers bruk.

Hvordan bruker du den? Jo, det er svært enkelt: Du du setter den på risten midt i ovnen og setter temperaturen på maks. Så venter du minimum en halv time og så er pizzastålet klart til bruk. Verre er det ikke.

Ha alt klart

HA TING KLART: Ha deig, tomatsaus og topping klart når stålet er blitt varmt nok. Da banker du ut fire kjappe pizzaer på rappen.
HA TING KLART: Ha deig, tomatsaus og topping klart når stålet er blitt varmt nok. Da banker du ut fire kjappe pizzaer på rappen. Vis mer


Vårt stalltips er å ha det mest klart før du setter i gang. Pizzadeigen skal være eltet og hevet ferdig, og kjevlet ut på matpapir, tomatsausen skal være kokt og dine ønskede toppinger skal være klare på et fat.

Smør så tomatsausen oppe den kjevlede deigen og sleng oppå toppinger som en proff. Så kommer det andre viktige momentet: Nå trenger du en pizzaspade av tre! Det gjør jobben så mye enklere.

Sprø og deilig bunn

GJØR JOBBEN LETTERE: En pizzaspade gjør det mye lettere å få pizzaen inn og ut av ovnen.
GJØR JOBBEN LETTERE: En pizzaspade gjør det mye lettere å få pizzaen inn og ut av ovnen. Vis mer


Du drar nemlig bare bakepapiret med pizzaen oppå over på spaden og skyver så alt sammen over på det glovarme stålet i ovnen. Det er enkelt og kjapt og du brenner deg heller ikke. Etter et par minutter drar du forsiktig vekk bakepapiret så pizzaen får en sprø og deilig bunn. En bunn som bare et pizzastål klarer å fikse.

Og fire minutter senere har du en perfekt italiensk pizza med syltynn bunn som smaker avsindig godt.

Og nettopp det at stekingen går så fort, er kanskje den viktigste grunnen til å investere i et pizzastål.

Juletilbud med gratis frakt

Nå har TheChef.no et spesialtilbud hvor du får gratis frakt på TheChef Pizzastål og deres egenutviklede pizzaspade. Dermed sparer du 200 kroner i frakt. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive «godjul» i rabattfeltet.

Dermed har du alt du trenger for å lage gode, virkelig gode pizzaer, for under tusenlappen. Husk at tilbudet varer til 15. desember.

Og har du først begynt med stål og spade, kommer du aldri til å gjøre det på gamlemåten igjen. Og når du oppdager hvor gode disse pizzaene blir, kommer du heller aldri til å gå for en frossenpizza så lenge du lever.

UNGENE ELSKER DENNE: En kjapp pepperoni fra bunnen av slår veldig godt an hos de yngre.
UNGENE ELSKER DENNE: En kjapp pepperoni fra bunnen av slår veldig godt an hos de yngre. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer