Annonsørinnhold

Større frihet enn andre lån

En ny måte å låne penger på.

STØRRE VALGFRIHET: Et fleksibelt lån innebærer at du selv velger hvor mye du vil betale tilbake hver måned.
STØRRE VALGFRIHET: Et fleksibelt lån innebærer at du selv velger hvor mye du vil betale tilbake hver måned. Vis mer

Mange vil ha en ekstra økonomisk buffer til uforutsette utgifter. Noen klarer å spare en fast sum hver måned, mens det av ulike årsaker kan være vanskelig for andre. Her er det sikkert mange som kan kjenne seg igjen.

Pengene på konto på dagen

De fleste av oss har et ryddig forhold til privatøkonomien. Kun et mindretall bruker lån uten sikkerhet på ting de egentlig ikke trenger. De fleste bruker forbrukslån i forbindelse med til kjøp av bil og reparasjoner av huset.

Skulle for eksempel kjøleskapet eller vaskemaskinen plutselig gå i stykker, er det greit å vite at det finnes en mulighet for å få penger inn på konto på dagen.

En fordel med denne typen lån er at du slipper å etablere en salgspant. En annen fordel er at låneprosessen går raskt, og at pengene kan være på konto samme dag som du søker.

Du velger selv hvor mye du vil betale

UFORUTSETT: Når vaskemaskinen går i stykker, er et fleksibelt lån fint å ha.
UFORUTSETT: Når vaskemaskinen går i stykker, er et fleksibelt lån fint å ha. Vis mer


De fleste av oss har en ordnet økonomi, men plutselig kan behovet for ekstra penger melde seg. Ulempen med forbrukslån har hittil vært at du har måttet betale en fast månedssum. Komplett Bank tilbyr deg derfor en ny og revolusjonerende måte å låne på - Fleksibelt Lån. Dermed kan du selv velge hvor mye du vil betale tilbake i måneden.

Det eneste du må betale hver måned er minimum renter og gebyr. Det betyr at du kan betale ned lånet når du synes du har økonomi til det. Det gir deg mer frihet enn noe annet lån.

Trenger ikke sikkerhet

Med Fleksibelt Lån kan du få inntil 400 000 kroner uten sikkerhet. Pengene kan utbetales på dagen dersom du søker elektronisk. Etter at lånerammen er etablert, kan du selv avgjøre hvor mye som skal benyttes til enhver tid. Du belastes renter kun for den delen av lånet som er benyttet, og du kan bruke lånet til akkurat det du ønsker.

Et lite tips til slutt: Selv om betingelsene på Fleksibelt Lån er blant de gunstigste på markedet, er det mulig å benytte dette på en smart måte. Sørg for å ha deler av lånet som en buffer hvis noe uforutsett skjer slik at du alltid har penger tilgjengelig, og lag selv en nedbetalingsplan som passer deg.

*Låneeksempel med mest benyttet rente ved tildelt lån på kr 65 000 over 5 år, nominell rente 14,3 % / effektiv rente 16,9 %. Etableringsgebyr kr 640, totalt: kr 94 333.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer