Annonsørinnhold

Tangen som løser flere problemer

Clongs er en mattang med smart låseknapp og unik bøy.

LA DEN PÅ HVILE PÅ PANNEN: Legger du Clongs "opp-ned" på stekepannen, kan du la den hvile.
LA DEN PÅ HVILE PÅ PANNEN: Legger du Clongs "opp-ned" på stekepannen, kan du la den hvile. Vis mer

Julestria er stressende nok for de fleste. Det er ikke fritt for at det kan bli litt gris på kjøkkenet i tiden frem mot Den store kvelden.

Ett produkt som kan gjøre matlagingen litt mindre grisete er det australske merket Dreamfarms prisvinnende mattang, kalt Clongs.

Flere funksjoner

Da endestykke er i silikon, kan du bruke mattangen til å skrape og rengjøre gryter og panner uten å ødelegge noe belegg. Du kan også bruke den til å servere med, men mest glede vil du nok få av å bruke den til å lage mat.

Ikke minst hvis du lager flere ting på en gang, og har for uvane å legge fra deg redskaper på kjøkkenbenken mens du lager mat. Som kan være både uhygienisk og grisete.

ENKEL OG PRAKTISK:  Du klikker den med en hånd i enden, og dermed låser mattangen seg. Du kan enten la den hvile på stekepannen eller på kjøkkenbordet - uten at den kommer i kontakt med underlaget.
ENKEL OG PRAKTISK: Du klikker den med en hånd i enden, og dermed låser mattangen seg. Du kan enten la den hvile på stekepannen eller på kjøkkenbordet - uten at den kommer i kontakt med underlaget. Vis mer


Mindre gris

Dette problemet slipper du med Clongs, som har en unik bøy i håndtaket som gjør at endestykket aldri kommer i kontakt med benkeplaten. Dermed slipper du unødvendig gris i tillegg til at matlagingen blir mer hygienisk. Og mindre stressende.

Skal du for eksempel wokke en rett som skal gå fort eller steke noe med mye saus, slipper du å hele tiden leter etter et egnet sted å plassere mattangen.

Vi oppdaget også at bøyen i håndtaket gjør den suveren til å hvile på kanten rundt en stekepanne når du ikke bruker den.

Låseknapp gjør at den tar mindre plass

FLERE FUNKSJONER: Mattangen Clongs kan også brukes til å servere med.
FLERE FUNKSJONER: Mattangen Clongs kan også brukes til å servere med. Vis mer


En annen smart funksjon, som du kan bruke både under matlagingen og når du skal legge den vekk i skuffen, er at endestykket har en smart låseknapp som lukker tangen. Det holder med å bruke en hånd til å klikke den åpen eller lukket.

Dette er en funksjon du kommer til å sette mer pris på enn du tror. Ikke minst gjør det at den tar opp mindre plass i en sikkert allerede overfylt kjøkkenskuff.

Mattangen tåler opp til 260 grader og kan brukes i oppvaskmaskinen.

Kun på Jernia

Mattangen Clongs selges eksklusivt i Jernia-butikker og kommer i to størrelser: 22,9 og 30,5 centimeter. De koster henholdsvis 129 og 169 kroner.

Les også: Stekepannen som bare blir bedre jo mer juling den får

MINDRE GRIS, MER HYGIENISK: Det blir mindre søl og mindre leting etter egnede steder å legge denne mattangen.
MINDRE GRIS, MER HYGIENISK: Det blir mindre søl og mindre leting etter egnede steder å legge denne mattangen. Vis mer


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer