Xiaomi 11T Pro

0–100 %: 17 minutter!

Ladingen går så rask at de kaller det noe annet enn hurtiglading.

SUPERHURTIGLADING: Xiaomi setter en ny standard for hurtiglading av mobiltelefoner. Foto: Xiaomi
SUPERHURTIGLADING: Xiaomi setter en ny standard for hurtiglading av mobiltelefoner. Foto: Xiaomi Vis mer
Publisert

Apple lanserte denne uka iPhone 13, som i tillegg til bedre batteritid og brikkesett, også kan skilte store kameraforbedringer. Ett av områdene iPhone 13 ikke så noen forbedringer, er ladingen, og nykommerne støtter maksimalt 20 watt.

Det høres kanskje bra ut sammenliknet med 5 og 10 watt, som tidligere var normen på Apples iOS-enheter, men det blekner i sammenlikning med konkurrentene.

17 minutter ...

Xiaomi, som nylig passerte både Apple og Samsung i det europeiske mobilmarkedet, introduserte denne uka mobilen Xiaomi Mi 11T Pro og uttalte at dette er «en ny æra innenfor lading».

Mobilen støtter nemlig lading ved 120 watt – lader medfølger i esken – og er så rask at Xiaomi sier at de ikke vil omtale det som hurtiglading, men bruker i stedet «HyperCharge».

Med laderen på 120 watt skal det ta 17 minutter(!) å lade det 5000 mAh-store batteriet fra 0 til 100 prosent.

Xiaomi viser riktignok til at resultatene stammer fra laboratorietester, men det er allerede tester ute som faktisk har bedre resultater. Nettstedet TechRadar skriver at de har registrert ladetider helt ned i 15 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer