1 krone for populære Android-apper

Google feirer 10 millarder nedlastinger (?) med salg på 100 populære apper. Hver dag i 10 dager får du 10 godbiter til én krone stykket.

Hver dag i 10 dager tilbys 10 nye apps til én krone stykket. (Foto: Little android figurines av Family O'abé, CC-BY)
Hver dag i 10 dager tilbys 10 nye apps til én krone stykket. (Foto: Little android figurines av Family O'abé, CC-BY) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Akkurat hva Google feirer har de ikke kommet med noen offisiell uttalelse på, men vi antar at "10 billion" henviser til at det nå er foretatt 10 millarder app-nedlastinger i Android Market.

Oppdatert:Der var det offisielt. 10 millarder nedlastinger, altså.

Og det skal ikke gå upåaktet hen.

De neste 10 dagene blir det nemlig storstilt salg i Android Market, der du hver dag blir tilbudt 10 apps til én krone. Appene virker å være plukket fra øverste hylle også, så her går det an å gjøre noen gode kupp.

Bare i dag er flere av våre favoritter tilgjengelige for nedlasting. Eksempelvis koster det fantastiske tastaruret Swiftkey X (Android Market) i dag én krone (vanligvis 23 hvis vi husker rett).

Slik bytter du Android-tastaturet

1 krone for populære Android-apper


Andre godbiter som kan nevnes er pro-versjonen av den sosiale treningasapplikasjonen Endomondo (vanligvis 23,-), det sjarmerende turbaserte spillet Great little war game (vanligvis 17,-) og den raske musikkidentifiseringstjenesten™ SoundHound, som lar deg holde telefonen opp til en høyttaler som spiller musikk for deretter å se hvilken sang som spilles, se musikkvideo, spille av i Spotify eller hva det måtte være.

1 krone for populære Android-apper


denne siden ser du hvilke 10 apps som er tilgjengelig for én krone, men denne endrer seg altså etter all sannsynlighet i morgen, så vær snar! Alternativt kan du åpne Android Market på telefonen, så finner du en stor firkant på toppen med det samme salget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer