Mobilspill til påskeferien

10 godbiter å spille på telefonen i påska

Her er noen av våre favoritter for iOS og Android.

10 TIPS: Trenger du litt underholdning på telefonen i ferien, har du kommet til rett sted. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
10 TIPS: Trenger du litt underholdning på telefonen i ferien, har du kommet til rett sted. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ikke alle er født med ski på beina, og om det blir dårlig vær, eller om du bare trenger et avbrekk fra resten av slekta, kan en liten sesjon med tommelen på skjermen være akkurat det du trenger.

Under har vi samlet 10 mobilspill for iOS og Android som vi selv liker godt. Dessuten er de alle ikke-voldelige spill som derfor egner seg godt både for liten og stor.

Smashy Brick (iOS, Android)

En av de store klassikerne fra 80-tallets spilleautomater er Arkanoid, eller Breakout som det også het. Her skulle du styre en pinne frem og tilbake på bunnen, knuse steiner på toppen og unngå at ballen falt ut.

Smashy Brick har gjort en ny vri – i stedet må du hele tiden tegne trampoliner som «ballen» skal sprette på, og de kan du også tegne i vinkler. Ekstra morsomt blir det når det ikke er snakk om en ball, men en liten figur, som gjerne skriker og skråler mens den spretter opp og ned.

I alt er 13 figurer tilgjengelige, hver med sine egenskaper, og som du låser opp etter hvert. Ananasen Shotty kan for eksempel skyte med hagle, fisken Puffy blåser seg opp og blir større og brødrene Zip Zappy henger sammen med strikk og kan derfor gjøre stor skade når du treffer godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer