10 Mbps bredbåndsforbindelse - til lavpris!

Det svenske selskapet Bredbandsbolaget tilbyr 10 Mbps forbindelse for 200 kroner per måned i hjemlandet. Nå etablerer selskapet seg i Norge under navnet Bredbåndsfabrikken – og vil satse på privatkunder! Det første tilbudet kommer allerede i mai.

10 Mbps bredbåndsforbindelse - til lavpris!
Publisert

Bredbandsbolaget ønsker å satse stort, også i Norge. Målet er å kunne tilby bredbåndstilknytning til 10.000 norske husstander i løpet av året. Og hovedsatsingen er Internett bredbåndsaksess til vanlige privatkunder.

Foreløpig er selskapet, som i Norge blir hetende Bredbåndsfabrikken, litt forskiktig med å gå ut med mye informasjon av hensyn til konkurrentene, forteller Nils Petter Tetlie til DinSide. Han er Bredbåndsfabrikkens operativt ansvarlige for etableringen i Norge.

Selskapet har satt opp en aggressiv salgs- og markedsføringsplan for Norge samt en nettplan, sier Tetlie, som kom til Bredbåndsfabrikken fra selskapet Tele1 Europe.

Snart med norske tilbud

I april starter Bredbåndsfabrikken nettutbyggingen sin i en av Norges største byer i østlandsområdet (Tetlie vil foreløpig ikke røpe hvilken by), og innbyggerne vil få et bra tilbud om bredbåndsaksess allerede i mai, forteller Tetlie.

Han lover også at tjenesten skal kunne kobles til like etter at du bestiller et abonnement, slik at du skal slippe lang ventetid på tjenesten du har bestilt.

Videre vil utbyggingen skje med raskt fart, og det vil ta ca. 1-2 måneder mellom hver gang selskapet kan lansere tjenesten i en ny by. Bredbåndsfabrikken kommer til å dekke store deler av Sør-Norge i løpet av året, sier Tetlie til DinSide. Deretter står andre deler av landet for tur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer